Haberler

Ünlü Sunucu Beyazıt Öztürk Genç Bir Kadınla Otel Odasının Balkonunda Görüntülendi

Güncelleme:

Özel hayatıyla gündeme gelmekten çekinen Beyazıt Öztürk, yıllar sonra Barcelona tatilinde bir kadınla baş başa görüntülendi.

Yaklaşık 2 yıl önce Beyazıt Öztürk'ün Barselona'ya yerleştiği öne sürülmüş, ünlü şovmenin Türkiye'ye yalnızca program çekimleri için gelip gittiği yazılmıştı. Birkaç ay önce "Beyaz Show"un sezon finalinin ardından tatil için Amerika'ya giden Öztürk, önceki gün de Barselona'da ortaya çıktı.

KIZ ARKADAŞIYLA SOHBET ETTİ

Ünlü şovmen, şehrin en popüler plajına yakın bir otelin balkonunda görüntülendi. Yanındaki kadın arkadaşıyla koyu bir sohbete dalan Beyaz, görüntülendiklerini farkına varmadı.

Ünlü Sunucu Beyazıt Öztürk Genç Bir Kadınla Otel Odasının Balkonunda Görüntülendi

UZUN SÜRE TELEFONLA KONUŞTU

Yeni sezon için sürpriz bir projesi olduğunu söyleyen Beyazıt Öztürk, ana cadde üzerindeki otelin birinci katında bulunan odasının balkonunda uzun süre cep telefonu görüşmesi yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beyazıt Öztürk Barselona Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Harbici:

Beyazın kaderinde ne kadar kirlenmek olursa olsun, bekar olduğundan kirlenmez. Adam gibi adam. evli ünlüler gibi kaçamak yapmıyor. .

11
3
yanıtYanıtla
polis:

çokta meraklıydık sanki beyaz kimle nerde geziyo çokta fifi çiflik bankın reklam yüzü seniiiii

11
2
yanıtYanıtla
Vay Be.:

Evlilik nedir bilmezler. Zina desen almış başını gidiyor. Sorsan, elhamdulillah müslümanım der. Bu ne hal beyaz diye sorsan, git be yobaz seni, sen medeniyetten çağdaşlıktan ne anlarsın diye geçiştirir. Ne kadar da komik bir durum değil mi. Allah ıslah etsin.

7
5
yanıtYanıtla
YORUM:

Genç erkekle mi görünmeliydi? Kadınla görünmesi gayet doğal.

6
1
yanıtYanıtla
Ayse:

Günaydın havuzcular..

5
2
yanıtYanıtla
celel:

günaydın. ayşecim

yanıt0
yanıt0
yine mi adana diyen adam:

haketti, yillardir calisiyor

2
2
yanıtYanıtla
Büşra:

Bu da bi evlenemedi gitti

3
0
yanıtYanıtla
özel:

adamlamı görünseydi

2
0
yanıtYanıtla
Halk:

Evinde buluşaydı. Doğal hakkı.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title