Haberler

Ünlü Sanatçılara Mevlana Ödülleri Verildi

Türk kültür ve sanat hayatına damgasını vurmuş ünlü sanatçılar Konya’da bir araya geldi.

Türk kültür ve sanat hayatına damgasını vurmuş ünlü sanatçılar Konya'da bir araya geldi.

Mevlana Hoşgörü, Barış, Kültür ve Sanat Derneğinin üçüncü kez düzenlediği ödül töreni gecesinde bu yıl 'Kültür ve Sanat' temalı ödüller sahiplerini buldu. Bir otelde düzenlenen '3. Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri' gecesi renkli anlara sahne oldu. Daha önceki yıllarda sağlık ve spor başlığı altında dağıtılan ödüllerin bu yılki teması ise 'Kültür ve Sanat' oldu. Dernek Başkanı Mustafa Karamercan ve Başkan Yardımcısı Volkan Çakır'ın ev sahipliğini, sunuculuğunu ise Vatan Şaşmaz'ın yaptığı geceye ünlü sanatçılardan, Serdar Gökhan, Bülent Serttaş, Sümer Ezgü, Ahmet Selçuk İlkan ve Alişan gibi isimler katıldı.

Kültür sanat dünyasına ödüller

Sanatçılardan, Serdar Gökhan, Ahmet Selçuk İlkan, tiyatro sanatçısı Semih Sergen, akademisyen Prof. Dr. Erol Parlak ve GOSB Başkanı Vahit Yıldırım'ın 'Meslek Onur Ödülü' aldığı programda, Sümer Ezgü, Bülent Serttaş, oyuncu Emin Olcay, Dağıstanlı halk sanatçısı Ahmet Ahmedov, oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, Alişan ve TV spikeri Duygu Canbaş'a ise 'Kültür ve Sanat' ödülü verildi. Azerbaycanlı ses sanatçısı Azerin ise 'Dostluk Ödülü'ne layık görüldü.

Konya'daki kişi ve kuruluşlara da çeşitli plaket ile ödüllerin verildiği, 700 kişinin katıldığı gecede Hz. Mevlana'nın 22. kuşak torunu Esin Çelebi Bayru da davetliler arasında özel konuk olarak yerini aldı. Barış, hoşgörü, sanat, kültür, sevgi, emeğe saygı gibi konuların ön plana çıkartıldığı geceye katılan ses sanatçıları sahne performansları ile geceye renk kattı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Bülent Serttaş Serdar Gökhan Mevlana Konya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title