Haberler

Ünlü Sanatçılar Hayvan Bakımevleri İçin Söylüyor; 'Seni Hala Seviyorum'

Ünlü Sanatçılar Hayvan Bakımevlerine Destek İçin Buluştu!

Hayvanlara karşı işlenen zulüm ve tecavüzleri suç kabul eden yasanın yürürlüğe girmesi ve toplumsal bilincin yaratılması adına "Türler Arası Dayanışma" projesi başlatan ve yürüten Sanatçı Yonca Evcimik, çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde ünlü birçok ses sanatçısı ile daha önce stüdyoya hiç girmemiş ünlü isimler bir araya gelerek proje için "Seni Hala Seviyorum" adlı şarkıyı seslendirdi, klip çekimi yapıldı. Single'dan elde edilecek gelir Haytap aracılığıyla Anadolu'da hayvan bakımevlerinin kurulması ve iyileştirilmesi çalışmalarında kullanılacak.

İlk kez şarkı söylediler

Daha önce kameraların karşısında şarkı söyleyerek yer almamış isimlerin de bulunduğu 19 ünlü, projenin single'ı için Beşiktaş İmaj Stüdyoları'ndaki çekimlere katıldı. Bahar Korçan, Billur Kalkavan, DJ Hüseyin Karadayı, Bora Öztoprak, Burcu Güneş, Doğa Rutkay, Deniz Erten, Derya Baykal, Ebru Şallı, Elif Dağdeviren, Hakan Peker, Metin Arolat, Metin Özülkü, Naz Elmas Reyhan Karaca, Tan Sağtürk, Yeliz Eker, Yonca Evcimik, Zeyno Gönenç "Seni Hala Seviyorum" parçasını seslendirerek hayvan bakımevlerine destek olmanın mutluluğunu yaşadı.

Parçanın bestesi Volga Tamöz, Bahadır Şimşek, Deniz Erten'e sözü ise Deniz Erten ait. Arajman Volga Tamöz, Bahadır Şimşek tarafından yapıldı. Klip çekimini Burak Ertaş gerçekleştirdi.

Single en geç 15 Haziran tarihinden itibaren DMC'nin katkılarıyla ve etiketiyle tüm müzik marketlerde satışa sunulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title