Haberler

Ünlü Prodüktör Firuz Anlı'dan Banu Parlak'a Ağır Sitem

Güncelleme:

Ünlü Prodüktör Firuz Anlı, "Yılın En İyileri" ödül töreninde birçok kişiye teşekkür eden ancak kendisini anmayan Banu Parlak'a sitem etti.

Ünlü Prodüktör Firuz Anlı, "Yılın En İyileri" ödül töreninde birçok kişiye teşekkür eden ancak kendisini anmayan Banu Parlak'a sitem etti... Bir dönem birlikte çalıştığı Parlak ile İdo Tatlıses'in klip çekiminde tanıştıklarını belirterek, "İnsanların gözünden düştüğünü söyleyerek benden yardım istedi" yorumunu yapan Anlı, "Ben de single yapmayı önerdim. 'Sana Narin Yarim isimli şarkıyı alayım' dedim. Banu teklifimi kabul etti. Feyyaz (Kuruş) ile Aşkın (Tuna) tek sözümle eseri verdi. Sonra Rober'in (Hatemo) menejerini aradım. Sağ olsun o da beni kırmadı, destek oldu. Banu'ya ihtiyaç duyduğu her şeyi sağladım" diye konuştu.

"YAPTIĞI BÜYÜK VEFASIZLIK"

Kendisinden önce Parlak'ın camiada pek kimseyi tanımadığını aktaran Firuz Anlı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Binbir emekle onu sahne hayatına kazandıran benim. Aldığı ödül de benim projemin eseri. Ama teşekkür listesinde bir tek ben yokum. Bana yaptığı büyük vefasızlık. Yollarımız ayrıldıktan sonra iki proje daha yaptı ama tutmadı. Nerede Banu Parlak?"

Kaynak: Bültenler / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title