Haberler

Ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, Instagram'da bir takipçisini açık bir şekilde ölümle tehdit etti

Güncelleme:

Türk kadınlarına yönelik yaptığı açıklamayla tepki çeken ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, bu defa da takipçisini ölümle tehdit etti. Alakurt o anları sosyal medyada paylaştı.

Ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, bir takipçisini açık bir şekilde ölümle tehdit etti. Bir fotoğrafına küfürlü yorum yapan takipçisine yanıt veren Alakurt şunları yazdı:

"Bir gün cinayet işlediğimi duyacak olursanız bunlardan birini yakaladığımı şimdiden bilin. Aileler çocuklarınıza düzgün eğitim verin ki ölen gençlerle ilgili haberler izlediğimizde üzülelim"

Ünlü oyuncu Mehmet Akif Alakurt, Instagram'da bir takipçisini açık bir şekilde ölümle tehdit etti

TÜRK KADINLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI DA TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Alakurt daha önce de Instagram hesabından Türk kadınlarıyla ilgili "Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve ben de öyle düşünüyorum diyen. Zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle alakası olmadığı için esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. (Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin)" ifadelerini kullanmış ve tepki çekmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Akif Alakurt Instagram Haberler

500

Yorumlar (70)

25 ulke gezdim:

Nu kadar ulke gezdim. Ancal turk kadinlari gibi. Azeri turk hepsi. Hepsi kendi manfaatinin pesinde. Kimse Allah la deil. Hepsi allahsiz. Alakurt cok hakli.

11
17
yanıtYanıtla
Katılıyorum:

Helal Aynen katılıyorum.

yanıt2
yanıt8
kayseri yahyalı''dan ülkü süslü:

mehmet akif alakurt''ta her insan gibi özgürdür. düşünce özgürlüğü var. katıl ya da katılma. . birbirlerimizin fikrini hazmederek yaşamak zorundayız birarada.

17
10
yanıtYanıtla
AKİF:

YOK BİZDE ÖYLE ŞEYLER DOSTUM . . BİZDE HEMEN HAİN DAMGASI VURMA VAR. KÖR CAHİLİZ KÖR. BİR TOPLUMU OKUMA ORTANIYLA ANLARSINIZ. . VE BİR SÖZ VAR. EGER BİR YERİ ANLAMAK İSTİYORSANIZ İNSANLARIN NASIL ÖLDÜĞÜNE BAKIN

yanıt4
yanıt4
milli:

Aynen öyle, bizim insanimiz elestiriyi kabullenmek istemiyor.

yanıt3
yanıt0
CK:

ŞU YORUMLARI OKUYUNCA ACIYORUM SİZE. GERÇEKTEN ACIYORUM. . . ADAMI GÖZÜNÜZE ALMIŞSINIZ DEMEDİĞİNİZİ BIRAKMIYORSUNUZ HEPSİDE KURU SIKI LAF. O ADAM SİZİN GİBİ 150 200 TAKİPÇİSİ YOK. GÜNDE KAÇ TANE BÖYLE MESAJ ALIYOR HABERİNİZ YOK O PSİKOLOJİYİ BİLEN YOK . SİZE SADECE 1 GÜNDE YÜZLERCE KÜFÜRLÜ MESAJ GELSE ADIM KADAR EMİNİMKİ SİZ DAHA FAZLASINI YAPARSINIZ. BUNU DÜŞÜNECEK KADARDA GERİ KAFALISINIZ. YAZIK SİZE

15
11
yanıtYanıtla
Sambal:

Ozaman hesap actirmicaksin dayananiyorsan kendisi kasiniyor...

yanıt4
yanıt6
ellisekiz:

artiste bak artiste sen anca sette adam vurursun çakal.

13
8
yanıtYanıtla
Yusuf:

Biri seni tanimadan çakal dese en hafifinden küfür edersin uygun olanı edeplice cevap vermek

yanıt0
yanıt1
......:

Genclerimizden uzak durun önceden filmlerle ahlaklarini bozardiniz simdide tehditlerle sinir bozuyosunuz

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title