Haberler

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, La Casa de Papel dizisinin kadrosuna dahil oluyor

Güncelleme:

Netflix'in fenomen dizisi La Casa de Papel'in 5. sezonu hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dizinin yeni sezonunda yer alacak.

Tüm dünya tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen La Casa de Papel dizisinin 5. sezonu için ortaya bomba bir iddia atıldı. Çok konuşulacak iddiaya göre, dizinin 5. sezon kadrosuna oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ dahil oldu.

Sevenlerini heyecanlandıran söylentilere göre La Casa de Papel 5. sezonda Kıvanç Tatlıtuğ yer alacak. Merakla beklenen yapımın yeni sezonunda rol alacağı söylenen Kıvanç Tatlıtuğ, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Yakışıklı oyuncunun La Casa de Papel'in 5. sezon çekimlerine katılmak üzere yakında İspanya'ya gideceği söylentiler arasında.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, La Casa de Papel dizisinin kadrosuna dahil oluyor

LA CASA DE PAPEL'İN 5. SEZONU NE ZAMAN?

La Casa de Papel 5. sezon için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Netflix'in iddialı yapımı La Casa de Papel 5. sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak. La Casa de Papel 5. sezon çekimleri başladı ancak yayın tarihiyle ilgili henüz bir açıklama yayınlanmadı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, La Casa de Papel dizisinin kadrosuna dahil oluyor

LA CASA DE PAPEL'İN KONUSU NEDİR?

La Case De Papel'de bir soygun hikayesi anlatılıyor. Soygunun başında Profesör lakaplı biri İspanya Kraliyet Darphanesi'ni soymak için ekibini toplarlar. Profesör her biri ayrı alanında ün yapmış suçlu kişileri bir araya getirir. Sonrasında ise beş ay boyunca bir eve kapanarak, her ihtimali hesaba katarak, ek planlar yaparak kusursuz soygunu planını yapıyorlar. 5 ayın bitmesinden sonra planı devreye giriyor ve soygun başlıyor. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ İspanya Haberler

500

Yorumlar (61)

aa:

yav he he nereye gıtse aynı basarısız. hangı dızıye gıtse batırıyor.

11
71
yanıtYanıtla
B:

Hadi ya

yanıt6
yanıt3
HMMM:

dostum siz çıldırmışsınız

yanıt2
yanıt2
kıskanç:

kıskanma sen anca uzaktan izleyip laf atarsın zaten

yanıt6
yanıt3
Hakan pala:

Kıskanma başarısız insanlar başkalarının başarısını hazmedemediğini böyle gösterir. Gayet başarılı örnek bir artist. Afkur sen anca..

yanıt0
yanıt0
Ömür:

O dizi izlenmez artık

9
35
yanıtYanıtla
vezır:

HAYATININ . . KARIYERININ ZIRVESINI YAPAR TANIMAYAN KALMAZ COK BUYUK BIR SANS. . . EZELDEKI 8 KARAKTERIDE COK IYIYDI . . . BASARILI OLUR BENCE

25
3
yanıtYanıtla
TT Bosnak:

Sakın ha, bütün karizmayı çizersin. Bunlarda ar yok, haya yok, her türlü ilişki yaşanıyor dizide. Sırf bir Müslümanı aşağılamak için sana öyle bir rol verirler ki memlekette yüzüne bakan olmaz.

10
17
yanıtYanıtla
Kara Lord:

Rolü belli olsun ondan sonra konuşulur

yanıt0
yanıt0
Fulys:

Hakediyor kesinlikle.basarilari daim olsun.

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title