Haberler

Ünlü Oyuncu, Çocuğu Yaşındaki Sevgilisiyle Herkesin İçinde Öpüştü

Güncelleme:

Güzel oyuncu kelimenin tam anlamıyla yarı yaşındaki sevgilisiyle birlikte objektiflere takıldı.

ÖNCE HAYRAN HAYRAN BAKTI, SONRA...

44 yaşındaki bir çocuk annesi oyuncunun, 22 yaşındaki sevgilisi önce onu hayranlıkla izledi; sonra da çevresine aldırmadan öpmeye başladı.

KOCASINDAN GEÇEN YIL BOŞANMIŞTI

Underworld serisinin yıldızı Kate Beckinsale, yarı yaşındaki sevgilisiyle dolu dizgin bir aşk yaşıyor. Yönetmen kocası Len Wiseman'dan geçen yıl boşanan Beckinsale, bir yıldır genç oyuncu Matt Rife ile flört ediyor.

YAŞ FARKINA ALDIRIŞ ETMİYORLAR

Beckinsale ile Rife, aralarındaki yaş farkına rağmen mutlu bir birliktelik sürdürüyor. Beckinsale, uzun süre birlikte olduğu Michael sheen'den 18 yaşında bir kız çocuğu sahibi oldu. 2004 yılında evlendiği yönetmen Len Wiseman'dan da geçen yıl boşandı.

İkili böyle görüntülendi;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kate Beckinsale Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (28)

Muhasip:

Aynı hayvanlar gibi.. Canları istedikleri zaman ulu orta duruveriyorlar.. üstelik nikah mikah da önemli değil nasıl olsa.. Ben bunları hayvanlar alemine çok benzetiyom..

8
7
yanıtYanıtla
Mmm:

Ve bizimkilerde bunlarin ozentisi...caaagdaaasliiik??

yanıt0
yanıt0
İlla edep:

Özel hayat umuma açık yerlerde yaşanmaz.Yaşanırsa başka canlılara benzetirler tabiiki. ..

4
8
yanıtYanıtla
Bora:

bonzai yasaklanmadı mı

yanıt0
yanıt0
:

OLGUN KADINLAR SÜPER OLUYOR VE BU KADIN GİBİ 42 AMA VUCUT YAŞI 30 İSE SÜPER :D

7
0
yanıtYanıtla
Flumedia:

Yaa üfff altüstü öpmüş sizinkiler öpmüyor kıskanıyorsunuz. Ayrıca yaşa değil başa bak . Yakışmışlar kim der 44 yaşı boşverin milleti kendinize bakın

5
1
yanıtYanıtla
Nevzat:

18 yaşındaki çoğu kızdan daha güzel ve çıtır gösteriyor ayrıca. . .

4
1
yanıtYanıtla
Faruk:

Aşk yaşa. Başa. Bakmaz

3
1
yanıtYanıtla
Kürşad:

Takkeli sakallı biri olaydı söylemediğini bırakmadınız....

yanıt0
yanıt0
murat:

ne var bunda

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title