Haberler

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş karnı burnunda pozuyla güzel haberi verdi: Yarın doğum var

Güncelleme:

9 aylık hamile Ceyda Ateş, doğuma saatler kala sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sevenlerini heyecanlandırdı. Genç oyuncu paylaşımında, "Yarın doğum var. Çok heyecanlıyım ve beni neler bekliyor merak ediyorum" sözlerine yer verdi.

İş adamı Buğra Toplusoy ile 2 yıl önce ABD'de nikah masasına oturan Ceyda Ateş, annelik heyecanı yaşıyor. Bir kız bebek bekleyen Ateş, hamilelik sürecinde sık paylaşım yapmamasına rağmen güzel haberi sevenlerine duyurmayı tercih etti.

"ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMADIM"

Instagram hesabından doğuma saatler kala paylaşım yapan güzel oyuncu, karnı burnunda pozlarını paylaşıp altına, "9. ayı doldurduk. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Yarın doğum var. Çok heyecanlıyım ve beni neler bekliyor merak ediyorum. Sağlıkla gelsin. Sizler neler hissetiniz doğumda? Destekleriniz ve güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim" yazdı.

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş karnı burnunda pozuyla güzel duyurdu: Yarın doğum var, çok heyecanlıyım

Paylaşıma çok sayıda beğeni ve yorum geldi, takipçileri Ateş'e iyi dileklerini yolladı. Genç çift, kızlarına Talia adını verecek.

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş karnı burnunda pozuyla güzel duyurdu: Yarın doğum var, çok heyecanlıyım

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş karnı burnunda pozuyla güzel duyurdu: Yarın doğum var, çok heyecanlıyım

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş karnı burnunda pozuyla güzel duyurdu: Yarın doğum var, çok heyecanlıyım

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş karnı burnunda pozuyla güzel duyurdu: Yarın doğum var, çok heyecanlıyım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buğra Toplusoy Ceyda Ateş Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (29)

Büyük Düşünür:

Şu hamile resmini paylaşan kadınlara acayip sinir oluyorum. Ne oluyor öyle göbeğini tutunca düşmesini mi engelliyor. Yahu birileri söylesin öyle tutuncada düşmez düşme zamanını çoktan geçti diye. Bir de bu hallerini paylaşarak neyi kanıtlamaya çalışıyorlar, çok mu hoş görüntü acaba?

8
6
yanıtYanıtla
...:

ben her gördüğümde kadınların nasıl muhteşem birer varlık olarak yaratılmış olduklarını düşünüyorum. Allah''ın da çoook muhteşem olduğunu ve hikmetinin büyüklüğünü düşünüyorum. nasıl yaratmış Ya Rabbim! bir insan vücudunda can bulan bir küçük insan. . . Hey Allah''ım. . . . .

yanıt6
yanıt1
Berber reşit:

Büyük düşünür bakmamayı düşünemedinmi. Büyük düşünür yazmamayı düşünemedinmi. ????????????...

yanıt1
yanıt0
sentimenti:

Sen Anne olmamisin belliki. o tutma ben ve yavrum der gibi bi ani bi hatira bidaha Allah hamileligi nasip etmesse gün gelir cocuklar gider ve anneye bu hatiralar kalir. sen erkek sin kesin kafan basmiyor

yanıt0
yanıt0
Sinyor bartu:

Zaman su gibi akmış kız bende ceyda kayboldu zannetmiştim orada doğurup ABD vatandaşı yapacaksın seni yarın minik bir bebiş bekliyor. Bebişin resmini atma göze gelir haydi bayyyy

11
3
yanıtYanıtla
dürüst:

Bize ne ki?

10
4
yanıtYanıtla
???:

sana ne ki????

yanıt6
yanıt4
En:

Oyle ya zamanin nasil gectigini anlamasin lux hayat icinde...hayatin nasil gectigini calisan isci kadina sor merak ediyorsan ....o topraklarin ilk sahibi kïzil derililere sor hayatin nasil gectïgini amerikada ....sana yinede saglïkli mutlu gunler dilerim

10
2
yanıtYanıtla
Cemşir:

Allah analı babalı dayılı teyzeli amcalı yengeli kimse yoksa konulu komşulu büyütmeyi nasip eylesin vatana millete hayırlı olsun ceyda teyze

9
1
yanıtYanıtla
ENİS:

SEVDİĞİNE SAHİP ÇIKAN, GEREKİRSE ZENGİN AİLESİNE BİLE REST ÇEKEBİLEN DELİKANLILARA HELAL OLSUN. . . SELAM OLSUN. . .

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title