Haberler

    Ünlü Markaların Özel Koleksiyonları ve Daha Fazlası Mecrea.com'da!

    Farklı zevklere hitap eden tasarımcılar, birbirinden özgün butikler ve ünlü markaların özel koleksiyonları artık tek bir adreste! MeCrea.com'da şık bir elbise ararken, elbiseyi tamamlayacak ayakkabı, aksesuar alternatifleri de sizi bekliyor. üstelik hepsi ya bir tasarımcının imzasını taşıyor, ya bir butiğin MeCrea.com'a özel tasarımı ya da ünlü bir markanın özel bir koleksiyonu içinde yer alıyor.

    Hakan Akkaya, önder özkan, Sedef öztürk, Sertaç Delibaş, Nejla Güvenç, Sibel Ağakay, Lori Sinanoğlu, Melis Acar, Berna Ulutaş, Duygu Ergör, Gülçin Uzunalan, Aslı Korur, İlanit Ovadya, Sez, Crysellas ve Alen gibi tasarımcıların göz kamaştırdığı MeCrea.com'da birçok butik mağaza yanı sıra Zen Diamond Marilyn Monroe koleksiyonu ile dikkatleri çekiyor. ünlü tasarımcılar olduğu kadar, yeni tasarımcılara da koleksiyonlarını sergilemek ve markalaşma şansı sunan platform karşımıza birçok yeni yeteneği de çıkartmak üzere kollarını sıvamış. Yakın dönemde, çok değişik Türk tasarımcıların yanı sıra, genç yabancı tasarımcılarında dijital butikleriyle yer alacakları platform tasarımcıları destekleyen birçok global markayla da işbirliği adımları üzerinde görüşüyor.MeCrea.com'un kurucuları da proje kadar renkli ve farklı...

    Palladium AVM'nin de ortaklarından olan Nora Yapı'nın sahibi perakende ve AVM sektöründe deneyimli İbrahim Güler, Gürdal Mücevherat'ın sahibi mağaza zincirleri yöneten ve geliştiren Mete Gürdal, genç profesyonellerin buluştuğu Ties and Heels Club'ın kurucularından yatırım bankacılığı alanında deneyimli Sinan Ventura ve kreatif sektör kalkınması alanında Avrupa'da çalışmalar yapmış strateji ve iletişim danışmanı Esra Bilik deneyimlerini MeCrea.com'da gözler önüne serdiler. Her geçen gün yeni koleksiyonlar ile zenginleşen MeCrea.com, Sonbahar-Kış döneminde birçok tasarımcının birbirinden özel koleksiyonları ile alışveriş tutkunlarının vazgeçilmez adresi olacak.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Hakan Akkaya Melis Acar Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title