Haberler

Üniversite Öğrencilerinden 'Adıyaman'dan İzler' Adlı Resim Sergisi

Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri tarafından ‘Adıyaman’dan izler’ adlı yağlı boya resim sergisi açıldı.

Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri tarafından 'Adıyaman'dan izler' adlı yağlı boya resim sergisi açıldı.

Adıyaman Üniversitesi Sanat Galerisindeki serginin açılışına Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Temir, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Muhammed Alagöz, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Gürbüz, üniversite akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler katıldı. Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri tarafından Adıyaman'ın tarihi ve turistik mekanlarının yağlı boya ile resmedildiği eserler ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı. Sergi ile ilgili görüşlerini dile getiren Rektör Gönüllü, "Çok güzel eserler gördüm bugün. Adıyaman'ımızın tarihi ve turistik değerleri çok güzel resmedilmiş. Öğrencilerimizin ellerine sağlık, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu resimleri inşallah üniversitemizin muhtelif alanlarına asmak suretiyle değerlendireceğiz" dedi.

Vatandaş ziyaretlerine de açık olan 'Adıyaman'dan izler' adlı yağlı boya resim sergisi 12 Aralık tarihine kadar sergilenecek. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Talha Gönüllü Adıyaman Üniversitesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title