Haberler

Unics Kazan : 80 - Banvit : 52

Unics Kazan : 80 - Banvit : 52

UNİCS KAZAN : 80 - BANVİT : 52

KAZAN, (DHA)

Eurocup A Grubu'nda yer alan Banvit, ikinci maçında karşılaştığı Unics Kazan'a 80-52'lik skorla mağlup oldu. Vladimir Golubovic ve Kelly McCarty'nin karşılıklı basketleriyle başlayan mücadelede pota altını iyi kullanan Banvit, ilk dakika sonunda skoru 5-6 yaptı. Slavko Vranes ile boyalı alanda etkili olmaya çalışan Unics Kazan, Terrell Lyday'in de üç sayı isabetiyle durumu 10-6'ya getirdi. Antonio Graves ve Terrell Lyday'in karşılıklı top kayıpları sonrasında ev sahibi takım 6.dakikada farkı 8 sayıya çıkarttı (16-8). Mola alan Banvit, Golubovic ile serbest atış çizgisinin gerisinden tek isabet bularak hücumdaki suskunluğunu bozdu. Savunmasını sertleştiren ve Vranes, Lyday ve Veremeenko üçlüsüyle etkili olan Unics Kazan, ilk periyotu 27-13 önde tamamladı. Ricky Minard'ın topunu kaparak ikinci periyota savunmada iyi başlayan Banvit, Lance Williams ile pota altından basket buldu. Minard ile bir hücum sonrasında karşılık veren ev sahibi takım, buna karşın savunmada Williams'ı durdurmakta zorlandı. Hücumda etkili bir performans sergileyen Unics Kazan, Vladimir Veremeenko ve Kelly McCarty ikilisiyle bulduğu basketlerle skoru 37-19'a taşıdı. 40-20'lik skorla 20 sayıya kadar yükselen fark sonrasında Banvit, pota altından Chuck Davis ile pota altından basket faul ile üç sayı birden buldu. Ancak Unics Kazan, devre sonunda soyunma odasına 50-25 önde giren taraf oldu. Chuck Davis ve Keith Simmons'ın sayılarıyla üçüncü periyotun ilk dakikalarında skor bulan temsilcimiz Banvit, buna karşın savunmada Terrell Lyday'in asistleri sonrasında potasında sayı gördü. Maciej Lampe'nin aldığı savunma ribaundu ve sonrasında bulduğu basketle Rus ekibi 23.dakikaya girilirken durumu 57-31 yaptı. İki takımında top kayıplarının artması sonrasında mola alan ev sahibi takım, Slavko Vranes ile basket buldu. Bu bölümde pota altında Williams'ı kullanan Banvit, 28.dakikaya 61-37 geride girdi. Periyotu önde tamamlayan taraf 68-39'luk skorla Unics Kazan oldu. Mücadelenin final periyotuna iyi başlayan taraf temsilcimiz Banvit oldu. Barış Ermiş ile serbest atış çizgisinden iki isabet bulan ve rakibinin top kaybını da Vladimir Golubovic ile değerlendiren Banvit, skoru da 68-45'e getirdi. Terrell Lyday'in basket faulüyle üç sayı birden bulan ve bu periyottaki ilk sayılarını kaydeden Unics Kazan, aradaki farkın da kapanmasına izin vermedi. Ev sahibi takım Unics Kazan, bu dakikadan sonra yakaladığı skor farkını korudu ve mücadeleden de 80-52 galibiyetle ayrıldı. SALON: Basket Hall

HAKEMLER: Volodymr Drabikovsky - Marko Juras - Sergiy Zashchuk UNİCS KAZAN (80): Terrell Lyday 19 (3 ribaund- 2 asist), Roman Legonkov 19 (3 ribaund- 2 asist), Marko Popovıc 13 (4 ribaund- 7 asist), Igor Zamanskıy, Petr Samoylenko (1 ribaund- 2 asist), Zakhar Pashutın 10 (4 ribaund- 1 asist), Vladimir Veremeenko 6 (7 ribaund), Hasan Rizvic 2 (4 ribaund), Kelly McCarty 11 (6 ribaund- 3 asist), Ricky Minard 2 (2 ribaund- 1 asist), Vıctor Zvarykın, Macıej Lampe 11 (9 ribaund), Slavko Vranes 6 (6 ribaund- 1 asist)

BANVİT (52): Şafak Edge 2 (1 asist), İbrahim Yıldırım, Barış Ermiş 6 (2 ribaund- 4 asist), Mutlu Akpınar 2 (2 ribaund), Chuck Davis 9 (2 ribaund- 1 asist), İbrahim Türkyılmaz 2, Keith Simmons 6 (2 ribaund), Vladimir Golubovic 14 (9 ribaund- 1 asist), Antonio Graves 1 (3 ribaund), Bora Hun Paçun 2 (2 ribaund), Lance Williams 8 (2 ribaund)

1.PERİYOT: 27-13

2.PERİYOT: 23-12

3.PERİYOT: 18-14

4.PERİYOT: 12-13

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title