Haberler

Ünal Aysal: Dönüşümü Küçük Kafalarına Göre Önlemek İstiyorlar

Güncelleme:

Galatasaray'da başkanlığa geri döneceği iddia edilen Ünal Aysal, "Bu tip ucuz ayak oyunlarıyla beni soğuttular, şimdi dönüşümü küçük kafalarına göre önlemek istiyorlar." dedi.

Galatasaray'ın eski patronu Ünal Aysal, 300 milyon dolar sermaye koyarak, Galatasaray'da başkanlığa yeniden aday olacağı iddialarına karşılık, böyle bir hamlenin kesinlikle söz konusu bile olmadığını belirterek, ağır ithamlarda bulundu.

"KREDİMİ DÜŞÜRMEK İSTİYOR KERATALAR"

"Bunu yazanların ve yazdıranların benim düşmanlarım olduğunu herkes biliyor zaten" diyen Aysal, "Ben de gülüp geçiyorum. Tekrar dönebileceğim ihtimali adamlara karabasan gibi geliyor. Bunun olmaması için caydırıcı haberler üretip kredimi düşürmek istiyor keratalar. Bu tip ucuz ayak oyunlarıyla beni Galatasaray Spor Kulübü'nden soğuttular, şimdi dönüşümü küçük kafalarına göre önlemek istiyorlar." ifadelerini kullandı.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ünal Aysal Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Da silva:

yaptığı saçma transferler ve bir sürü hocayla ünal aysal cimboma ihanet etmiştir. . bu hesabı soranlar olacaktır. . hele okey arkadaşı hayroviçe cimbom 5 milyon euro hercamıştır. . ünal ayso efendi cimbomun hisselerini satarak cimbomun şirketteki hisse ortaklığını yüzde 5o ye indirmiştir. . yüzde yüzden yüzde elli. . rezalet. . Ayrıca italyan hocala verdiği paranın hesabı bilinmiyor. . cimbomun şirketinin ceosuna 3 tilyon para vermiştir. . daha neler. . sürekli keyfine göre olağanüstü kongre yapmıştır. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title