Haberler

'Umutsuz Ev Kadınları' Final Yapıyor

Güncelleme:

Bir dönem en çok izlenen diziler arasında yer alan 'Umutsuz Ev Kadınları' ekranlara veda ediyor.

Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Songül Öden, Ceyda Düvenci, Deniz Uğur, Özge Özder'in yer aldığı 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisi final yapıyor. Dizinin biteceğini Posta gazetesi TV köşesi yazarı Mesut Yar, köşesinden duyurdu.

İşte Mesut Yar'ın yazısından o bölüm:

Ve “Umutsuz Ev Kadınları”nın (FOX) umudu tükendi. Açıkçası orijinal formatının dışına çıkarak dizi içinde yeni hatlar açabilen bir senaryoya sahipti. Yani isteseler dizi bir sezon daha iyi reytingle devam edebilirdi... Ama yapımcı firma Amerika ’da yayınlanan orijinali sona erdikten sonra Türkiye ’de fazladan hikayeyi uzatmayı tercih etmedi. Ve dizinin çekimleri son buldu.

ORTADOĞU ÜLKELERİNDEN YOĞUN İLGİ

Benim için işin ilginç tarafı bir başka tercihin ortaya çıkardığı manzara oldu. Malumunuz Türkiye’nin dışa dönük dizi pazarı genellikle Ortadoğu ülkeleri... O ülkeler dizinin orijinali olan “Desperate Housewives” yerine bizim çektiğimiz “Umutsuz Ev Kadınları”nı satın almayı tercih etmişler. Vallahi dizi işinde iyi bir yere akıyoruz sanırım!

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Bennu Yıldırımlar Ceyda Düvenci Deniz Uğur Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500

Yorumlar (24)

nazmiyenazmiye_koca@hotmail.com:

Keşke devam etseydi, keyifli bir diziydi.

22
13
yanıtYanıtla
)bifeyde@hotmail.com:

final kısmetse bir daha yayınlanmayacak anlamına geliyor bitiş demek :)))))))))))

yanıt0
yanıt0
açelyahatice-uslu.35@hotmail.com:

severek bakıyodum yaa hangi diziyi beğensem çabuk bitiyo ne şansızım nolurdu devam etseydi

21
11
yanıtYanıtla
batmanlı ahmetapm_07@hotmail.com:

hele şükür bi saçmalıktan daha milletçe kurtuluyoruz desenize...

18
11
yanıtYanıtla
SUDE NAZsude_60@hotmail.com:

BENCE BU YIL SONUNUNA KADAR DEVAM ETMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ZATEN FOX TV EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDEN BİR TANESİ KARAGÜL BİR TANESİDE UMUTSUZ EV KADINLARI REYTİNGLER KIRIYOR FARKLI SENARYOLARLA DEVAM ETTİRİLMESİNİ FİNALİNİN BİRAZ DAHA UZATILMASINI İSTİYORUZ.

18
10
yanıtYanıtla
sarpk.sarp_456@mynet.com:

Saçma sapan bir dizi. Çoktan bitmeliydi. Hatta hiç başlamamalıydı. Böyle zırva diziler hiç olmasa daha iyi.

14
12
yanıtYanıtla
taklit bu kadarmışfikret_601121@hotmail.com:

tamamen saçmalıktı iyi olmuş

14
11
yanıtYanıtla
sinansinan-altay@hotmail.com:

Oh be sonunda

16
8
yanıtYanıtla
Goncagül çiner koparalgoncag72@hotmail.com:

Fox tv de izlediğim iki diziden biriydi şimdi onuda bitiriyorlar artık fox tv yihiç izlemiycem demektir bu.bir sezon daha uzatıp kanallarının izlenmesini sağlayabilirlerdi .belki fikir değiştirip bir sezon daha izleyebiliriz sevdiğimiz diziyi ilgililerin dikkatine.

9
11
yanıtYanıtla
andrevbenbuyumbubenimyolum@hotmail.com:

bu kanalın adı niye fox? türkiyede yayın yapıyorsalar foks yapsınlar adını o da türkçeye uymuyor o zaman tilki yazsınlar.

11
7
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title