Haberler

Yeni evli çift balayındayken evlerinden aldıkları haberle yıkıldı

Güncelleme:

Yeni evli çift, 200 bin liralık altınlarını evde bırakıp balayına gitti, arkadaşlarına ve temizlik işçine ise evin anahtarını bıraktı. Kedilere mama vermek için eve gelen arkadaşları ve temizlik işçisi altınları yerinde görmeyince hırsızlık yaşandığını anladı ve durumu polise bildirdi.

Yeni evlenip dünya evine giren çiftin evine giren hırsızlar 200 bin liralık altınlarını çaldılar. 200 bin lira değerinde altınları çalan hırsızların siteye girme anları güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızlığı ise yeni evli çiftin anahtarlarını bıraktığı arkadaşları ve temizlik işçisi fark etti.

Olay geçtiğimiz Pazartesi gece 02.00 sıralarında Ümraniye bulunan lüks bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kübra Yarış ile Güven Yarış yeni dünya evine girdi. Yeni evlenip dünya evine giren çift tatil için il dışına gitti. Evde bulunan kedilerine bakmaları için ise arkadaşına ve temizlik işçisine evin anahtarını bıraktı. Kedilere mama vermek için eve giren arkadaşı ve temizlik işçisi evi dağınık buldu. Hırsızların eve girdiğinden şüphelenen arkadaşı ve temizlik işçisi evde bulunan altın ve ziynet eşyalarını kontrol etti.

HIRSIZLARIN ELLERİNİ KOLLARINI SALLAYARAK 200 BİN LİRALIK ALTINI ÇALMA ANI KAMERADA

Altınların ve ziynet eşyaların yerinde olmadığını görünce şok geçirdiler. Hırsızlık olayı polis ekiplerine ve yeni evlenip tatile giden çifte bildirildi. Olay yerine gelerek sitesinin güvenlik kameralarını inceleyen polisler hırsızların siteye elini kolunu sallayarak girip 200 bin lira değerindeki altınları ve ziynet eşyaları çaldıklarını tespit etti. Tatile giden çift ise olay karşısında büyük bir şok yaşadı.

Yeni evli çift balayındayken evlerinden aldıkları haberle yıkıldı

"SİTEYE GÜVENLİ DİYE TAŞINDIK AMA DEĞİL"

Yeni evlenip dünya evine giren çift güvenlik açısından yeni bir siteye taşındıklarını ama sitenin güvenli olmadığını belirterek yönetici ve müteahhit isyan etti. Olayı anlatan site sakini Dilek Tam, "2 kişi sitenin yan duvarından atlayarak evde bulunan yangın merdiveninden giriş yapmışlar. Evde bulunan tüm ziynet eşyaları, altınları almışlar. Çift zaten yeni evliydi. Çift bu site ile sözleşme imzalarken burada güvenlik olacağını söylediler. Burada çok fazla güvenlik açığı var. Kameraları incelerken de gördük siteye girenlerin hattı hesabı yok" diye konuştu.

Eve geldiklerinde tüm ziynet eşyaları ve altınların çalındıklarını belirten Anne Nuray Arslan, "Kızımın daha yeni düğünü oldu. Yazık ki başımıza böyle bir durum geldi. Aşağı inip röportaj dahi yapacak durumda değil çok üzgün. Hırsızların en kısa zamanda bulunmalarını istiyoruz başkalarınında canını yakmadan. Site güvenlikli değil. Burayı bize güvenlikli diye verdiler ama hiç güvenli değil" diye konuştu.

Yeni evli çift balayındayken evlerinden aldıkları haberle yıkıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ümraniye Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

SMMM:

AĞLAMAYA GEREK YOK, ARKADAŞLAR HAKETMİŞ

31
5
yanıtYanıtla
Baybars:

200 bin lira... zekatını verseydin çalınmazdı

8
25
yanıtYanıtla
baha:

Zekat, edinimden 1 yıl sonra farz olur... Erken verilirse ayrıca sevaptır, vakti beklenirse gunah olmaz... Ha bunu sana yazmadım baybars.. İlme saygısı olanlar istifade etsin maksat :)))

yanıt7
yanıt1
xx:

aybars kardeş uyuyomusun daha yeni evli nikahtan çıkar çıkmazmı zekat vericekti bu kafalarla bu durumdayız ya ileri değil geri gideriz biz zekat zamanı ne zaman biliyosun dimi böyle dümdüz devam dinle imanla devam aşıyı bulsana dinle ülkeyi yönetsene din ile matematiği çözsene din ile peki, zekatını verdik derlerse yada veren olupta çalındıysa ne diycen çok merak ettim??

yanıt2
yanıt2
Ft.:

biraz fazla mı rahatız? evde o kadar altın var herkeste de anahtar var. ananıza babanıza bıraksanıza?

33
0
yanıtYanıtla
Savaş:

200000TL karşılığı 430 gram altını yanında götürmesi zormu geldi? Birde iki anahtarı temizlikçiye ve arkadaşına bırakıyor. Evlenmeyi becermiş ama dünyadan haberi yoklar. Belliki o yaşa kadar annenin babanın parasıyla yaşamışlar. Takı yerine düdüklü tencere taksalardı hırsızlar acır bunları götürmezdi.

27
5
yanıtYanıtla
Hey Sen:

Yanında altın taşınır mi nasıl bir zeka var sen de? Kasa kiralarsin kasaya koyarsin bankaya ya da altın hesabı açarsın . Saçma sapan zırvalama .

yanıt8
yanıt4
hasan:

Git banka kasasına bari koy altınlarını. . .

30
0
yanıtYanıtla
Asil Hirssizlik Bankalarda:

Saraylar Yatlar özel Ucaklar Fabrikalar Vs Neylen Aliniyo?

yanıt3
yanıt3
bobo:

ya bu kadar boş haber yapmayın artık ya. yunanistan ile türk fırkateyni çarpışmış da yunan fırkateyni yara almış bölgeden ayrılmış diye uzay saçması bi haber yapmışsınız ama altına millet habere inanmadığını belirtemesin diye yoruma kapatmışsınız satılmış kölelersiniz para sizi satın almış ama sizin de devriniz bitecek kardeşler sizin de devriniz bitecek o zaman yeniden hesaplaşılacak. . .

8
8
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title