Haberler

Ümit Erdim'in Sözleri "Doğulu Herhalde" Şeklinde Anlaşılınca Sosyal Medya Karıştı

Güncelleme:

Beyazıt Öztürk'le arasında geçen diyalogta "Oğlu herhalde" şeklinde bir ifade kullanan Ümit Erdim'in sözleri "Doğulu herhalde" şeklinde anlaşılınca oyuncu sosyal medyada linç edildi.

Beyaz'ın programına konuk olan Ümit Erdim, ekibin stüdyo konuklarından biri olan Seren Serengil üzerinden hazırladığı ve halka sorduğu evlilik sözleşmesiyle ilgili videoyu izledi. Video sonrasında Beyaz'la arasında kısa bir diyalog geçen Erdim, yanlış anlaşılmayla ilgili olarak daha önce yaşanan "Artiz ne arar pazarda" videosunu hatırlattı ve "Oğlu herhalde" şeklinde bir yorumda bulundu.

YORUM YANLIŞ ANLAŞILDI, SOSYAL MEDYADA LİNÇ ETTİLER

İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Program süresince ve sonrasında Erdim'in sözleri "Doğulu herhalde" şeklinde anlaşılıp bu şekilde paylaşılınca ortaya tam bir sosyal linç çıktı. Konunun gerçek olup olmadığını sorgulamadan sadece Ümit Erdim'e yüklenen sosyal medya kullanıcıları kimi zaman hakaretin dozunu da artırdı.

ERDİM'DEN VİDEOLU YANIT

Yanlış anlamanın kısa sürede kontrolden çıkması karşısında sessizliğini bozan Ümit Erdim, hesabından o anın videosunu paylaştı ve; "Eveeeet. Şimdi de programı kulaklarıyla dinlemeyen, saniyeler içinde linç etmek üzere hazır bekleyen kötü kalpli arkadaşlarımız için 'oğlu heralde' isimli videomuz yayında. Sevgiler, öpücükler" notunu düştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Ümit Erdim Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
500

Yorumlar (30)

kim bilir:

aman milet birilerini linç etmek için pusuda bekliyoo

26
1
yanıtYanıtla
atsız:

o demedi ama ben diyorum DOĞULU HERHALDE nolcak yani ne var bunda karslıyım doğuluyum niye zoruma gitsin ne var ayrıca bu kelimede insanları kutuplaştırıyosunuz yazıktır. günahtır.

21
5
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Bu doguluların doğulu olmaktan korkmaları niye yav kardeşim Kürt sen kürtsün türk sen türk gurur duyun sonuçta hepimizin bir ülkesi var sahip çıkalım yeter

21
2
yanıtYanıtla
BRE BRE:

Adam oğlu diyor ama millet doğulu anlayıp linç ediyor...Lafı tersten anlayanlar doğulu herhalde... Belli belli

13
6
yanıtYanıtla
ŞAKA GİBİSİNİZ YEMİNLE:

ADAM OĞLU HERALDE DİYOR(ARTİZ NE ARAR BAZARDA DİYEN ADAMIN OĞLUNU KASTEDEREK) SİZ NERENİZLE ANLIYORSUNUZ VALLAHA BU KADARDA OLMAZ YA YAZIKLAR OLSUN BENDE DOĞULUYUM FAKAT ADAM BİLDİĞİN OĞLU HERALDE DİYOR YOK ABİ VALLAHA GELECEK ADINA UMUDUM SIFIR

16
1
yanıtYanıtla
saçma:

adam gayet yüksek sesle oğlu heralde diyor. Boş işlerle uğraşmayın.

13
1
yanıtYanıtla
ahmet beğim:

doğuluların bir dertleri yoksa bu sözden alınmazlardı. alınmaları doğulu olmanın kötü olduğunu kabul etmelerinden kaynaklanıyor. Bu onların kendi kabulleri. oysa doğulu veya batılı insan heryer de hem iyidir ve hem de kötü. doğulu olmak bir marifet olmadığı gibi bir değersizlikte değildir. fakat batıda yaşayan doğulular kendi memleketlerinde yapamadıkları her haltı batıda yaptıklarından kendi isimlerini berbat etmektedirler.

7
6
yanıtYanıtla
sds:

sen tam bir faşistsin doğu-batı ayrımı olmamalı

yanıt1
yanıt3
aliço:

oğlu diyor işte tantanaya bak, hem doğulu herhalde deseydi ne olacaktı şivesini vurgulamak için demiş olacaktı, ben diyorum ki buna tepki gösterenler eziklik duygusu içindeki DOĞULU herhalde değil kessin

10
3
yanıtYanıtla
Hakan:

Kenan Dogulu mesela.

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title