Haberler

Polis, maske takmayan yaşlı adamı sokak ortasında evire çevire dövdü

Güncelleme:

Ukrayna'da polis ekipleri, maske takmayan yaşlı adamı sokak ortasında evire çevire dövdü. Yaşlı adamı gözaltına almak isteyen polisler, vatandaşların tepkisi üzerine bu kararından vazgeçti ve ambulans çağrılınca yaşlı adam hastaneye kaldırıldı.

Ukrayna'nın Çernovtsi şehrinde bulunan Kamarova Caddesi'nde polis, maske takmayan yaşlı adamı darp ederek gözaltına almaya çalıştı. Polis, yaşlı adamı yere yatırarak, kelepçe taktı. Yaşlı adam polisin müdahalesi sonrası fenalaşırken, çevredekiler polislere tepki gösterdi. Adamın fenalaştığını gören polis kelepçeleri çıkararak, olay yerine ambulans çağırdı. Çevredeki vatandaşlar ise olay anını telefonları ile anbean kaydetti.

ÜLKEDE MASKE TAKMAK ZORUNLU

Ülkede koronavirüs salgını nedeniyle maske takmak zorunlu olurken, maske takmayanlara ve karantina kurallarını ihlal edenlere 17 bin Grivna (4 bin 300 TL) para cezası kesiliyor.

YAŞLI ADAMA 2 AYRI PROTOKOLDEN CEZA KESİLDİ

Yaşlı adama, Ukrayna İdari Suçlar Kanunu'nun 173. Maddesi (Holiganlık), 185. Maddesi (Görevi başındaki güvenlik güçlerine zorluk çıkarma) ve 44-3. Maddesi (Karantina kurallarını ihlal) gereğince 2 ayrı protokol düzenlenerek ceza kesildi.

Öte yandan, Ukrayna'da toplam koronavirüs vaka sayısı 54 bin 133'e, can kaybı ise bin 398'e yükseldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Karantina Ukrayna Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi
500

Yorumlar (21)

xyz:

BU polislerden bize lazım

11
8
yanıtYanıtla
Yok artık:

Seni de en ufak bir vukuatında evire çevire mi dövsünler?

yanıt3
yanıt0
Evren:

Yahu ne dövmesi polis tek basina gözaltina almaya calisiyor, darpmi var siddet mi var

10
5
yanıtYanıtla
Hakan:

Ukraynada ki polisi ne yapacaksınız bizim ülkemizde ki polis şiddetini yazın ki ülkemiz düzelsin. . . . . polis zulmü bir gün size ve çocuklarınıza da denk gelir. . . . Yazıp eleştirmezseniz kınamazsanız. . . . . . HAKSIZMIYIM. . . ?

7
6
yanıtYanıtla
FINDIK KIRAN:

HADİ ORADAN POLİS ZULÜM EDİYORMUŞ SEN DÜZGÜN VATANDAŞ OLURSAN POLİS SANA BİRŞEY YAPMAZ KORKMA FINDIK

yanıt5
yanıt1
Yok artık:

Fındık kıran umarım en ufak bir vukuatında seni söylediklerine pişman edecek memurlara denk gelirsin

yanıt1
yanıt2
Yalan mı:

Hıh işte ! Bizim polis bunu yapsa bizde tam tersi olur ve tıpkı kaymakam gibi polisimiz de kesin linç edilir. Polisimize kurban olun.

10
1
yanıtYanıtla
kucak kucağa:

Biz de barlar meyhaneler açık üstelik ne kural var ne denetim.

9
0
yanıtYanıtla
DADAŞ:

POLİS''İN DE MASKESİ YOK YALNIZ.

9
0
yanıtYanıtla
POLİSTE MASKESİZ:

HAHAH YAHU MASKE TAKMIYOR DİYE ADAMI DARP EDEN POLİSTE İZLEYENLERDE DE DOĞRU DÜZGÜN MASKE YOK NE KADAR SAÇMAAA

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title