Haberler

Ücretsiz Sinema Günleri Kelebeğin Rüyası ile Başlıyor

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde düzenlenen ücretsiz yaz sinema günleri, Kelebeğin Rüyası filmi ile başlıyor.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde düzenlenen ücretsiz yaz sinema günleri, Kelebeğin Rüyası filmi ile başlıyor.

Kilimli ilçesi sahilinde bu yıl ilki gerçekleştirilecek ve 15 gün sürecek olan ücretsiz yaz sinema günleri, Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği Kelebeğin Rüyası filmi ile başlıyor. Şiirsel hayatı konu alan ve 2013 yapımı dram filminin başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat paylaşıyor. II. Dünya Savaşı döneminde Zonguldak'ta yaşayan ve genç yaşta veremden ölen şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun hayat hikayesinin anlatıldığı film, 13 Ağustos Salı günü saat 21.45'te Sahil Spor Tesislerinde ücretsiz sahnelenecek.

Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, ücretsiz sinema günlerinde birbirinden güzel filmler hazırlandığını ifade etti. Başkan Özdemir, belde halkına iftar sonrası ailece eğlenme imkanı sunmak ve nostalji yaşatmak istediklerini kaydetti.

Özdemir, tüm sinemaseverleri ilçeye davet ederken, ilçe halkını da filmlerin sahneleneceği tesislere çağırdı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seçkin Özdemir Zonguldak Kilimli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title