Haberler

Ücret vermek isteyen kadın, hareket halindeki minibüsten düştü

Güncelleme:

Avcılar'da minibüste ücretini vermek isteyen kadın, dengesini kaybedince aracın açık kapısından yüzüstü yola düştü. Yüzünden ve başından yaralanan evli, iki çocuk annesi kadın hastaneye kaldırıldı. Kadının minibüste düşüş anı ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Denizköşkler Mahallesi Muhtar Kazım Akgül Caddesi'nde meydana geldi. Orhan Küpeli yönetimindeki Küçükçekmece minibüsüne binen Aysel Tunceri, arka koltuktan ayağa kalkarak ücretini vermek istedi. Ancak, sürücünün fren yapması üzerine kadın bir anda dengesini kaybederek açık kapıdan yüz üstü yola düştü.

YÜZÜNDEN VE BAŞINDAN YARALANDI

Araçtakilerin ve çevredekilerin uyarısı üzerine minibüs şoförü aracı durdururken yaralı kadın için sağlık ekibi ve polise haber verildi. Kısa sürede gelen ekipler yüz ve başından yaralandığı belirlenen evli ve iki çocuk annesi Aysel Tunceri'yi Küçükçekmece'deki bir üniversite hastanesine kaldırdı.

Ücret vermek isteyen kadın, hareket halindeki minibüsten düştü

"MİNİBÜSLERİN ÇOĞUNUN KAPILARI AÇIK"

Kadının düştüğünü gören esnaf Sebahattin Vural, "Araç hareket halindeydi. Kadın minibüstün düştü. Sağ gözünün üzerinden başından yaralıydı. Şoföre 'Niye kapın açık' deyince 'yolcu indirdiğim için' diye cevap verdi. Kadın da o sırada para vermek istiyormuş" dedi. Minibüslerin özellikle yaz aylarında sürekli kapıları açık gittiğini belirten bir otobüs şoförü "Kapıları açık çoğunun. Düşünmüyorlar insanlar düşer diye. Bir önlem alınması lazım. Belki hava sıcak diye belki virüsten dolayı bilmiyorum ne düşünüp açıyorlar" dedi. Polisler minibüs şoförü Orhan Küpeli'yi gözaltına aldı, soruşturmaya devam ediliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Küpeli Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (6)

Ahmet:

Yakın zamanda aynı bu şekilde kapısı açık minibüsten bi kız düşmüştü neden hala aynı şeyleri yapıyorlar ciddi yaptırımlar sağlanmalı

3
0
yanıtYanıtla
Minibüslere düzenleme:

Lütfen minibüslere gerekli düzenlemeleri yapın. Şöförler şehir eşkiyası ne trafik kurallarına ne de toplumsal kurallara uyuyorlar lütfen gerekli düzenlemeleri yapın

1
1
yanıtYanıtla
Xxxx:

Bence kaldırılmalılar ve mini büs plakarı iptal olmalı onca seneden beri zati haksız kazan esiyorları iptallll

2
0
yanıtYanıtla
MURTAZA:

Şu ilkel ulaşım araçlarını yasaklayın kaldırın yeter ya

1
0
yanıtYanıtla
Deli Dumrul:

İstanbul''da bütün minibüsler ve belediye otobüslerinin birçoğu önce hareket edip sonra kaısını kapatıyor hatta bazan uzun bir mesfeyi kapısı açık gidiyor. Bu otomobillerede kapı kapanmadan hareket etmeye mekanizma takılmalı. Aynen bu şekilde kaç kişinin otobüsün ve minibüsün kapısından düştüğüne şahit oldum. Allah akıl fikir versin.

1
0
yanıtYanıtla
UFUT:

Denetim cezalar ağırlaşmadığı sürece insanlar kurallara uymayacak

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title