Haberler

Tvnet 6 Haziran Pazar:Mahir Kaynak Gizli Dosyalar’ı Açıyor

Güncelleme:

Hamza Yardımcıoğlu'nun Hazırlayıp Sunduğu Gizli Dosyalar'da Bu Hafta, Yeni Dünya Düzeni Kavramı Tartışılarak 11 Eylül Saldırısı Sonrasında Kurgulanan Küresel Sistemin Şifreleri Tartışılıyor.

Prof. Dr Mahir Kaynak'ın katıldığı programda, "Küresel politikalar bazı karanlık eller tarafından mı yönlendiriliyor? Savaş kararları gizli bazı örgütler tarafından mı alınıyor? Yeni Dünya Düzenisona erdiği zaman, insanların çip takılmış ve köleleştirilmiş varlıklar olacağına dair iddiaların gerçeklik payı var mı?" sorularına cevap aranarak, küresel savaş ticareti kavramına ilişkin sorgulamalar yapılıyor.

Amerika, İsrail, Almanya, Rusya, İngiltere gibi ülkelerin siyasetleri ve farklı bölgelerle ilişkilerinde istihbarat örgütlerinin yeri ve 11 Eylül saldırısı ile birlikte sınırları yeniden belirlenen öteki algısı üzerine çözümlemeler yapılarak, dünyayı etkileyen olayların medya aracılığıyla ne şekilde dönüştürüldüğü de sorgulanıyor. Gizli Dosyalar 6 Haziran Pazar 23:30'da TVNET'te.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title