Haberler

Tv'de Küfre Suç Duyurusu

Organizatör Nazan Keller, Kendisine Magazin Programında Küfreden Türüt İçin Suç Duyurusunda Bulundu..

ORGANİZATÖR NAZAN KELLER, KENDİSİNE MAGAZİN PROGRAMINDA KÜFREDEN TÜRÜT İÇİN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU..

Son günlerde oyuncu Banu Alkan'la girdiği polemikle magazin programlarında boy gösteren İsmail Türüt, savcılığa şikâyet edildi. Organizatör Nazan Keller, hakaret ile tehdit suçlarından ünlü türkücü hakkında dava açılmasını istedi.

İcra yüzünden kızdı

Keller, Avrupa'da konser vermesi için 2001'de İsmail Türüt'le anlaşma yapıp, avans verdiğini kaydetti. Keller, konserlere katılmayan Türüt'e ödediği avansı geri alabilmek için icra takibi başlattığını, bunun üzerine 'Heyecanlı' ve 'Magazin' isimli televizyon programlarına katılan türkücünün kendisine hakarette bulunduğunu ileri sürdü. Dilekçede, Keller ile röportaj yapan TV muhabirinin telefonla aradığı İsmail Türüt'ün şikâyetçi Keller için 'El alemin o... beni uğraştırma. S... anasını avradını. Böyle o... tezgâhtarla beni uğraştırma. Mahkemede onların a... koyacağım' dediği kaydedildi. Soruşturmanın ardından Türüt hakkında dava açılıp açılmamasına karar verilecek.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title