Haberler

Tuv Rheinland İsveç'te Kablosuz Laboratuvar Satın Aldı

Almanya’nın tüm kablosuz haberleşme teknolojileri alanında önemli test hizmeti sağlayıcıları ve öncülerinden TUV Rheinland, Tech Mahindra’dan İsveç’in Lund kentinde kablosuz laboratuvarı satın aldı.

Almanya'nın tüm kablosuz haberleşme teknolojileri alanında önemli test hizmeti sağlayıcıları ve öncülerinden TUV Rheinland, Tech Mahindra'dan İsveç'in Lund kentinde kablosuz laboratuvarı satın aldı.

Almanya'nın tüm kablosuz haberleşme teknolojileri alanında önemli test hizmeti sağlayıcıları ve öncülerinden TUV Rheinland, İsveç'in Lund kentinde kablosuz laboratuvar satın alarak kablosuz iletişim teknolojileri alanındaki varlığını büyüttü. Laboratuvarın alımı aynı zamanda TUV Rheinland'ın İsveç'te yeni kurulan ulusal bağlı şirketinin kuruluşunu da içeriyor. Yapılan açıklamada; kablosuz laboratuvar, bilgi, haberleşme ve teknoloji alanlarında hizmet ve çözüm sağlayıcısı Tech Mahindra'dan satın alınırken; şirket, laboratuvarı satın alarak Avrupa'daki kablosuz ağını dört konumda genişletti.

Ayrıca, İsveç'teki laboratuvarla Köln, Nuremberg ve Leek'deki (Hollanda) tesislerinin de işletimini sağladığı bilgisi verildi.

TUV Rheinland Kablosuz / Nesnelerin İnterneti Başkan Yardımcısı Stefan Kischka konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Artık sanayiye 2G, 3G ve LTE gibi uzun erişimli kablosuz iletişim alanına yönelik test hizmetlerini ve kısaca OTA olarak adlandırılan Over The Air gibi anten performans testlerini sağlayabiliyoruz".

Ulusal bağlı şirket TUV Rheinland Sweden AB Yönetim Direktörü Anders Nordlof, de "Lund'daki laboratuvar, TUV Rheinland'ın tüm İskandinav pazarıyla bağlantı kurması açısından büyük bir platform" dedi.

TUV Rheinland Uzmanı Stefan Kischka ise "Lund laboratuvarı, araştırma ve geliştirme şirketleri, üreticiler ve toplayıcılardan oluşan teknoloji topluluğunun tam kalbinde yer almaktadır. Ayrıca, ileride bu tesisimizde düzenleyici testleri, onayları ve farklı protokol testlerini de gerçekleştirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mahindra Almanya İsveç Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title