Haberler

Türkiye - Letonya maçı izle! Türkiye - Letonya golleri ve özeti izle!

Güncelleme:

Türkiye ile Letonya arasındaki FIFA Dünya Kupası Eleme Maçı Atatürk Olimpiyat Stadı, İstanbul'da oynanacak. Peki, Türkiye - Letonya maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye - Letonya maçı hangi kanalda?

Merakla beklenen ve koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşecek Türkiye - Letonya maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye - Letonya maçı hangi kanalda? Türkiye - Letonya maçı izle! Türkiye - Letonya golleri ve özeti izle!

TÜRKİYE -LETONYA MAÇI KAÇ KAÇ?

Türkiye,Kenan Karaman'ın golü ile 1-0 öne geçti.

38. dakikada maç 2-1 skorla deva etmekte. 2. golü Hakan Çalhanoğlu attı. A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 3. maçında Letonya'yla 3-3 berabere kaldı. Grupta oynadığı ilk iki maçta harika skorlara imza atan Milliler, Letonya karşısında farkı 2'ye çıkarmasına rağmen bir türlü skoru koruyamadı. Öne geçtikten sonra oyunu rölantiye alan Ay-yıldızlılar, faturayı 2 puandan olarak ödedi. 2004 Avrupa Şampiyonası Elemeleri play-off baraj turunda Letonya'ya elenen Milli Takım, yine bir Letonya karşılaşmasından galibiyet çıkaramadı.

TÜRKİYE -LETONYA MAÇI MUHTEMEL İLK 11'LER!

TÜRKİYE: Uğurcan, Mert, O. Kabak, Çağlar, Umut, Okay, O. Tufan, Kenan, Hakan, Yusuf Burak

LETONYA: OZOLS, FJODOROVS, CERNOMORDİJS, TARASOVS, JURKOVSKİS, ZJUZİNS, TOBERS, KAMESS, IKAUNİEKS, CİGANİKS, ULDRİSİ

Türkiye - Letonya maçını canlı izlemek için tıklayınız

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Türkiye Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title