Haberler

Türk Telekom, Belgacom'a Bileniyor

Türk Telekom, Belgacom'a Bileniyor

TÜRK TELEKOM, BELGACOM'A BİLENİYOR

CAN UĞUR ÖĞÜT: "AVRUPA KUPASINDA YOLUMUZA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

ÜMİT TÜRKOĞLU: "EĞER KAZANAMAZSAK İŞİMİZ MUCİZELERE KALIR"

FATİH SOLAK: "SEYİRCİMİZ ÖNÜNDE GALİBİYET ELDE EDECEĞİZ"

ORHAN AYDIN HACIYEVA: "HEDEFİMİZ EUROCHALLENGE'DE FINAL - FOUR OYNAMAK"

FIBA Eurochallenge'da mücadele eden Türk Telekom, grubundaki ikinci maçında yarın akşam Belçika'nın Belgacom Liege takımını konuk edecek. İsveç'te oynanan ilk maçta şanssız bir mağlubiyet elde ettiklerini dile getiren Türk Telekom'un genç oyuncusu Can Uğur Öğüt, "Bu maçla birlikte puan kaybını telafi etmek istiyoruz. Telekom olarak zaman geçtikçe ivme kazanacağız. Yarın akşam Belgacom'u yenerek Avrupa Kupası'nda da yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz.' dedi.

ÜMİT TÜRKOĞLU: "EĞER KAZANAMAZSAK İŞİMİZ MUCİZELERE KALIR"

Bu maçı kesinlikle kazanmak zorunda olduklarını vurgulayan Ümit Türkoğlu da, "Eğer yarın akşam sahadan galibiyetle ayrılamazsak işimiz mucizelere kalacaktır. Bu maçı kazanarak, İsveç'te aldığımız mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. Tofaş maçının ardından üst üste galibiyetler alarak moralimiz üst seviyede olacaktır" diye konuştu.

FATİH SOLAK: "SEYİRCİMİZ ÖNÜNDE GALİBİYET ELDE EDECEĞİZ"

İsveç'te aldıkların malubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade eden tecrübeli oyuncu Fatih Solak, "Kazanmamız gereken maçı kaybettik. Tofaş maçıyla beraber moralimiz tekrar yerine geldi. Yarın akşam seyircimizin önünde sahada iyi bir şekilde mücadele ederek, galibiyet elde etmek istiyoruz" açıklamalarında bulundu.

ORHAN AYDIN HACIYEVA: "HEDEFİMİZ EUROCHALLENGE'DE FINAL - FOUR OYNAMAK"

Belgacom karşısında sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirten genç oyuncu Orhan Aydın Hacıyeva ise, "Bu maçı kazandıktan sonra lige döneceğiz. Eurochallenge'de hedefimiz Fınal - Four oynamak. Türk Telekom zaten bunu hak ediyor. Bu maç sonrasında da zaten bizi zorlu Galatasaray ve Efes Pilsen maçları bekliyor" ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü:

- -----------------------

- Uğur Öğüt, Ümit Türkoğlu, Fatih Solak ve Orhan Aydın Hacıyeva ile röportaj

(KJ:Haber:Ercan ATA-Kamera:Uğur AKTEMUR/ANKARA DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title