Haberler

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünce Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğünce Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Vali Erdoğan Gürbüz ile İstanbul Menkul Kıymetler Borsası İlk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, Emniyet Müdürü Haluk Baş, Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, kurum amirleri, polisler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte konuşan Kaşıkçı, insanların en önemli ihtiyacının güvenlik olduğunu söyledi.

Kaşıkçı, güvenlik olmadan hiçbir şeyin olamayacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Suriye, Irak, Libya ve Ortadoğu'ya baktığımızda, huzur ve asayiş olmadığı zaman insanların durumu, sahip olduğu varlık ne olursa olsun işe yaramaz. İnsanlar asayişin olmadığı yerde her şeyini terk ediyor. Emniyet güçlerimiz bu güne kadar ülkenin farklı noktalarında, mahallelerinde ve köşelerinde hem terörle mücadelede hem de güvenlik ve asayişi sağlamada gece gündüz hizmet veriyor. Yolda kalanın, başı derde düşenin, yolunu kaybedenin, kaza geçirenin yardımına ilk koşan teşkilatımızdır. Bundan sonrada ülkenin huzuru ve refahı için Emniyet teşkilatı gece gündüz demeden hizmet vermeye devam edecektir."

Etkinlikte, öğrenciler günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu, 73 öğrenci puzzle ile Türkiye haritası, 28 öğrenci de el baskısıyla Türk bayrağı oluşturdu.

Düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle etkinlik sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Erdoğan Gürbüz Mahmut Kaşıkçı Yüksekova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title