Haberler

Turizm elçisi ilan ettiğimiz Nusret, "Karabağ Azerbaycan'dır" diyemedi

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü kasap Nusret Gökçe, Duabi'deki restoranına gelen Azerbaycanlı müşterilerinin ısrarla sorduğu, "Karabağ kimindir?" sorusuna duyarsız kalıp yanıt vermedi. Turizm elçisi olarak seçilen Nusret'in bu tavrı sosyal medyada tepki çekti.

Sosyal medyada 33 milyondan fazla takipçisi bulunan Nusret Gökçe yaptıkları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Saltbea hareketi ile dünya çapında bir ün kazanan Gökçe'nin, Dubai'deki restoranına gelen Azerbaycanlı müşteriler bir video çekti.

"KARABAĞ KİMİNDİR?" SORUSUNA YANIT VEREMEDİ

Azerbaycanlı müşteriler videoda Nusret Gökçe'ye ısrarla, "Karabağ kimdir?" sorusunu yöneltti. Bu soruya duyarsız kalan Gökçe, sosyal medyada kullanıcıların tepkisini çekti.

TÜRKİYE'NİN TANITIMI İÇİN SEÇİLMİŞTİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı Nusret'i Türkiye'yi yurt dışında temsil edecek isimler arasında göstermişti. Nusret için yapılan açıklamada,"Uluslararası popüler et restoranı Nusr-Et'i kuran bir kasap, restoran sahibi ve şeftir. Et hazırlama ve baharatlama tekniği internette bir sansasyon yarattı" ifadeleri kullanılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nusret Gökçe Karabağ Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (84)

CAN DEP:

Mecburmu..? Deseydi karabag azerbeycaninmi olacakti..?

9
31
yanıtYanıtla
Türkan:

O demese de sen kabul etmesen de KARABAĞ AZERBAYCAN''ındır Hep öyleydi hep öyle olacak.

yanıt16
yanıt3
Black Eagle:

Tabiki mecbur. Sen Türkiye''nin turizm elçisiysen Çıkıp Karabağ Azerbaycan''ın diyeceksin. Ayrıca Karabağ zaten Türk toprağıydı ve şimdi onu ermenilerden geri aldık. . .

yanıt6
yanıt1
AdaletinBuMuDunya:

Eyer biri cikipda Karabag Azerbaycan diye söylemese eyer ben onun Türkünden Supeliyim, Adam Şöhret olmuş ama benim gözümde adamlı yok, Karabag Her zaman AZERBAYCAN İNDİR VE HEP ÖYLE KALACAK,TÜRKÜN TÜRKEN BAŞKA DOSTU YOKDUR

19
17
yanıtYanıtla
Semt-i SAKARYA:

O ADAMA BUNU SORAMAZSIN. HEM TURİZM ELÇİSİ DİYORSUNZ HEM SİYASET YAPSIN İSTİYORSNZ. ????

23
10
yanıtYanıtla
YAPMAYA:

ADAMI KARALAMAYI BIRAKIN AYIP YAPTIĞINIZ BIRAKIN NUSRETİMİ SİZDEN DAHA İYİ TANITIYOR ÜLKEYİ HİÇ BİRİNİZİN YAPAMADIĞINI YAPTI ÜLKENİN MUTFAGINI SİZİN HİÇ YAPAMADIĞI KADAR TANITTI

14
17
yanıtYanıtla
MUŞLİ:

ADAM EKMEGİNİN PEŞİNDE SIYASETLE İLGİLENMİYOR. BENİM ERMENİ MÜŞTERİM AZERİ MÜŞTERİLERİMDEN ÇOK. BANA SORARSANIZ BANANE DERİM. BIRAKIN BOŞ İŞLERİ. . .

13
18
yanıtYanıtla
melek:

iyi ki de sana soran olmamış

yanıt8
yanıt3
??:

Yok kardeşim bunlar anlamaz ki, batmışlar siyasetin pisliğinin içine. Esnaf adama siyaset sormuşlar, cevap vermeyince sinirlenmişler. Sanki adam devlet yetkilisi. Siyaset ve politika düşünmekten hayatlarını yaşayamıyorlar, ot gibiler

yanıt6
yanıt6
ÇUŞ-Lİ:

Ekmekten yemekten daha önemli şeyler vardır, vatan, ar , namus gibi. . gerçi Vatan ilgi alanına giriyora pek benzemiyor sende haklısın kuşli

yanıt7
yanıt4
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title