Haberler

Tünel İnşaatında Elektrik Akımına Kapılan İşçi Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Gaziantep'te yapımı süren hızlı tren tünel inşaatında çalışan 25 yaşındaki işçi, elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, yapımı süren hızlı tren tünel inşaatında çalışan işçi Serkan Öztürk (25), elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

Olay, bu sabah Nurdağı Şatırhöyük Mahallesi ile Narlı ilçe arasındaki hızlı tren tünelinde meydana geldi. Bir yıldır tünel inşaatında işçi olarak çalışan Serkan Öztürk, elektrik akımına kapıldı.

ELEKTRİK AKIMINA KAPILAN İŞÇİ, OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Öztürk, olay yerinde yaşamını yitirdi. Öztürk'ün cesedi, yapılan inceleme sonrası otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

GEÇEN SENE EVLENDİĞİ EŞİ HAMİLEYDİ

Bir yıl önce evlendiği ve eşinin hamile olduğu öğrenilen Öztürk'ün ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nurdağı 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Günah Keçisi İGU:

İş Sağlığı ve Güvenliği işini devlet OSGB lere taşere ettiği için kaza sayısı azaltılmış değil. Her şey evrak üzerinde tamamdır. OSGB ler para kazanmaya devam etsin. İş yeri hekimleri yatsın, İş Güvenliği Uzmanları yargılansın. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır dilerim. İş güvenliği işi OSGB ler aracılığı ile yapılmamalıdır.

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

denetim yok allah yardımcıları olsun. .

4
1
yanıtYanıtla
Çakıl:

Acı bir ölüm.Allah eşine sabır versin.imtihan dünyası Rabbim sabredenlerden eylesin.

4
0
yanıtYanıtla
Tahir:

Devlet son 10 yılda onca sözde iş güvenliği sistemi kurdu ne oldu . İşyerlerinde bu sözde iş güvenlikçileri patronun odasından çıkmıyorlar gelsin çaylar gelsin yemekler neymiş iş güvenliği memuruymuş böyle sistem mi olur bunlar taşeron işi güvenlik işçiye bakmazlar bakmıyorlar zaten

2
1
yanıtYanıtla
dsd:

taşeron mu kaldı herkes kadrolu artık tabii yerseniz:)

yanıt0
yanıt0
BİRSEN:

Allah yakınlarına sabır versin

2
0
yanıtYanıtla
hopalı:

3. havalimanı inşaatında 500, e yakın çalışan işkazasında hayatını kaybetmiştir tabii müteahit cengiz olursa bu rakam resmiyette 26 kişi olarak görünüyor bu firma işkazasında türkiye şampiyonudur

1
0
yanıtYanıtla
yaman:

500 kişiyi ispatlaya bilirmisin cevap yazarmisiniz

yanıt0
yanıt0
sss:

bencede bu rakamı ispatlaman lazım hadı 500 değil 150 tanesini ispatla bare

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title