Haberler

Tümsiad 13'üncü Şubesini Gebze'de Açtı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (Tümsiad), Türkiye Genelindeki 13'üncü Şubesini Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde Açtı.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD), Türkiye genelindeki 13'üncü şubesini Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde açtı.

Gebze Hacıhalil Mahallesi'nde düzenlenen açılış törenine, TÜMSİAD Genel Başkanı Mehmet Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Saadet Partisi Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Batuk, TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı İsmail Akıncı, dernek üyeleri ile sanayici ve işadamları katıldı.

Törende bir konuşma yapan TÜMSİAD Genel Başkanı Mehmet Yıldırım, 2 yıl önce kurulmalarına rağmen büyük bir hızla büyüdüklerini belirterek, "Türkiye genelinde şu anda 13 şubemiz ve 2 bin 500'ün üzerinde üyemiz var. Önce Türkiye'de, daha sonra ise tüm dünyada teşkilatlanacağız. Türkiye'de bugüne kadar küçük ve orta ölçekli işletmeleri temsil eden dernek eksikliği vardı, işte biz bu eksikliği dolduracağız. Küçük ya da büyük ayrım yapmadan tüm işletmeleri aynı çatı altında toplamayı hedefliyoruz" dedi.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı İsmail Akıncı ise, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik faaliyetler yürüteceklerini ifade ederek, üniversitelerle işbirliği içinde çalışmalar yapacaklarını söyledi. Gebze'nin Türkiye'de en hızlı sanayileşen şehri olduğunun da altını çizen Akıncı, yeni kurulan Gebze şubesinde ise 100 üyenin bulunduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından açılış kurdelası, törene katılan protokol üyeleri tarafından birlikte kesildi. Açılışın ardından, törene katılanlar dernek şubesini gezerek, TÜMSİAD'ın çalışmaları hakkında sunulan sinevizyon gösterisini izlediler.

(KA-MŞ)

05.05.2007 17:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title