Haberler

Tümer: "Her İşin Başı Sağlık Olacak"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili ve Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, Milletvekili Adayı Rukiye Çinkılıç’la birlikte Adana’nın en uzak ilçesi Tufanbeyli’ye yaptığı ziyarette “CHP iktidarında her işin başı sağlık olacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili ve Milletvekili Adayı, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, Milletvekili Adayı Rukiye Çinkılıç'la birlikte Adana'nın en uzak ilçesi Tufanbeyli'ye yaptığı ziyarette "CHP iktidarında her işin başı sağlık olacak" dedi.

Çinkılıç'la birlikte esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret eden, CHP politikasının temel taşlarından birinin sağlık olacağını belirten Zülfikar İnönü Tümer, sağlıkta katılım paylarının kaldırılacağını, evde hasta bakım hizmetlerinin geliştirileceğini vurguladı.

Tufanbeyli'de gençlerin işsizlikle mücadele ettiğine ve spor yoksunluğuna tanık olan Tümer, CHP iktidarında genel spor liseleri yerine branşa dayalı spor liseleri kurulacağını, yetenekli sporcuların doğru eğitim almasının sağlanacağını vurguladı.

Her semtte farklı spor türlerini kapsayacak alanlar ve tesisler kurulacağını dile getiren Tümer, "Sporda fırsat eşitliği sağlanacak. Engellilerin kullanımı için yeterli sayıda spor tesisi yapılacak" diye konuştu.

Sağlık politikasına da değinen Tümer, genel sağlık sigortası primi borcu olan yoksul vatandaşların borçlarının tamamının Aile Sigortası Programı kapsamında silineceğini, ilaç fiyat farkı uygulamasının kaldırılacağını söyledi. Tümer, çiftçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını alacağını ifade etti.

CHP Adana Milletvekili Adayı Av. Rukiye Çinkılıç ise CHP iktidarında işsizlikle etkin mücadele edileceğini, diplomalı işsizliğe son vereceklerini vurguladı. Çinkılıç, "Halkımıza, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine ışık tutacak tek parti CHP'dir" diye konuştu. Çinkılıç, esnaf ve sanatkarların yıllık ödediği vergi ve prim miktarı kadar faizsiz kredi kullanacağını, kira ve araç gibi iş yeri masraflarının vergiden düşeceğini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Zülfikar İnönü Tümer Rukiye Çinkılıç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title