Haberler

Tülin Şahin, Pembe Halı'da Yürüyerek Türkiye Adına Bir İlki Gerçekleştirdi

Güncelleme:

Victoria's Secret defilesinde 'Pembe Halı'da yürüyen Tülin Şahin, Türkiye adına bir ilki gerçekleştirirken cesur kıyafetiyle nefes kesti.

Victoria's Secret markasının hemen her yıl düzenlediği meşhur defilesi geride bıraktığımız akşam gerçekleşti. Bu özel geceye davetli olarak katılan ve 'Pembe Halı'da yürüyen Tülin Şahin de Türkiye adına bir ilki gerçekleştirdi.

KIYAFETİ SON DERECE CESUR

Başarılı kariyerinde pek çok ilke imza atan model Tülin Şahin, geride bıraktığımız akşam Şangay'da düzenlenen Victoria's Secret defilesinde davetli olarak boy gösterdi. 'Pembe Halı'da yürümek için bu etkinliğe davet edilen Şahin geride bıraktığımız akşam cesur kıyafetiyle halıya çıktı ve burada basın mensuplarına poz verdi.

"HER ANI ÇOK GÜZELDİ"

Son derece heyecanlı olduğu, paylaştığı videodan da belli olan Şahin şunları yazdı: "Teşekkürler Victoria's Secret beni bu çok değerli 'Pink Carpet' (Pembe Halı) da görmek istediğiniz ve davetiniz için… Her anı çok güzeldi. Beni ve tüm ekibimi kusursuz, sıcacık ve içtenlikle ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum."

İşte o geceden kareler;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tülin Şahin Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

mimoza:

Başka türlü dünya bizi tanımayacak!!!. biraz daha aç!!!

17
11
yanıtYanıtla
Mechul:

Moda ciplakliksa eğer doğamızdaki hayvanlar modanın efsanesi. onlarda bile utanma var .

9
16
yanıtYanıtla
halktan biri:

Ne Edep Kalmiş Ne Haya çırılçıplak Bedeni, Açmaksa Bedeni Olmaksa Medeni, Desene Hayvanlar Dahada Medeni. . .

14
11
yanıtYanıtla
İbrahim halil:

Düşünce güzel ama çorba etmişsin

yanıt0
yanıt0
Mustafa:

Peee dünya ölüyor. Müslümanlık ölüyor. İnsanlık ölüyor. Tebrik yagdırdımız duruma bak...

12
9
yanıtYanıtla
Angarali:

. Sen ve senin gibiler sayesinde turkiye cağ atladi tam batil oldunuz . Bari turkum demesede utanmasak

11
7
yanıtYanıtla
Leyla:

Helal olsun ! Hem Türkiye hem Türk kadınları hem de kendi adına başarıdır!! Devamını dileriz. . .

12
1
yanıtYanıtla
hüsooo:

allahına kurrban tüliiinnnn

2
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bir kadın olarak çok beğendim 3 Tebrik ederim gerçekten!. . Olaya çıplaklık olarak bakanlar da zaten hiç bakmasınlar, ilgilenmesinler. Bu kadın yıllardır her gün çalışıyor! Gerçekten çalışıyor. Öyle açılmakla olmuyor bu işler. Her açılan o defileye gidemiyor. Siz zaten gururlanmayın sizin için başarmıyor. Herkes kendi için çalışıyor! Helal!

8
0
yanıtYanıtla
Naciye:

Asın bayrakları asın

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title