Haberler

Tuğçe Işınsu, Optimum Avm'nin Konuğu Oldu

Güncelleme:

Spiritüal Danışman, Yazar ve Sunucu Tuğçe Işınsu, insanların hedeflerine doğru giderken önlerine çıkan sorunlar karşısında yılgınlık göstermemelerini ve isyan etmemelerini tavsiye etti.

Işınsu, kitaplarında; insanlara yaşadıkları sorunlar karşında manevi reçeteler sunduğunu ve bir nevi kendi kendilerinin doktoru olmayı öğrettiğini bildirdi.

Sinema, müzik ve edebiyat dünyasının ünlü isimlerini ziyaretçileriyle buluşturan Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu kez programları beğeniyle izlenen ve kitapları en çok okunanlar listesinde yer alan Tuğçe Işınsu'yu konuk etti.

Optimum ve D&R ile ortaklaşa yapılan imza gününde, okurlarına kitaplarını imzalayan Işınsu, büyük gördü. "İlişkiler, melekler, mistisizm, enerji çalışmaları, spiritüal şifa yöntemleri" temalı kitaplar yazan Tuğçe Işınsu'dan imza almak ve fotoğraf çektirmek isteyen okurları, uzun kuyruklar oluşturdu. Sevenlerine kitaplarını imzalayan, kişisel ve yazarlık hayatına dair sorularını cevaplayan Işınsu, yaydığı pozitif enerjisi ve sözleriyle ziyaretçilerinin hoşça vakit geçirmelerini sağladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tuğçe Işınsu Edebiyat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title