Haberler

Tuba Büyüküstün'ün Sevgilisinin Mekanında Tesettürlü Kıza Skandal Muamele: Alkolsüz Servis Yok

Güncelleme:

Oyuncu Onur Saylak'tan ayrıldıktan sonra işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşayan Tuba Büyüküstün epeyce konuşulmuştu. İkili şimdi de mekanlarında yaşandığı iddia edilen olaylarla ilgili konuşuluyor.

"PATRONLARIN KESİN EMRİ VAR"

İddiaya göre Umut Evirgen'in işlettiği mekanda skandal bir olay yaşandı. Tesettürlü genç kadın, sadece su isteyince garsonlar "Alkolsüz servis yok kesin emir verildi." dedi. Genç kadın, mekanı terk etmek isteyince garsonlar özür dileyip "Patronumuz böyle istedi." ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Magagenius

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Onur Saylak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları!
500

Yorumlar (45)

Adınızı Yazın:

gitmeseymiş.

64
24
yanıtYanıtla
meryem:

hanife gibi bir ust taraf arabistan alt taraf new york rahatsizidir tesetturlu normal bir muslumanin oralarda isi olmaz. . . . . . . . . . .

42
22
yanıtYanıtla
ALİ:

Tesettürlü kızın alkollü mekanda ne işi var? Alkolsüz servis açılmayan bir mekana gidip bana sipariş açmadılar demenin mantığı nedir? Alkol söyle bakalım siparişi açmazlarsa o zaman haklısın, türbanlıyım bana o yüzden sipariş açmadılar diyebilirsin. Yok alkol almıyorsan zaten o zaman konuşmayacaksın.

34
18
yanıtYanıtla
gönül kurt:

sacmalamayin ozm müslamnlarin alkolu yerde ne isleri var ????

yanıt6
yanıt0
Hakan:

Ey müminler, içki, kumar, anıt taşları, fal okları şeytan işi iğrençliklerdendir, bunlardan uzak durun ki, kurtuluşa eresiniz. MAİDE Suresi 90. Gorurum sizin erkekliginizi artisliginizi obur tarafta. . Turkiyede icki icipte yukaridaki ayeti hic duymayan yoktur maksat pislik olsun. . Allah uzak durun kurtulusa erersiniz diyor o sigir da diyor ki Allah varsa bir de ben varim diyor. . ben de icki icmek havali guzel birseydir diyorum demeye getiriyor kusbeyinli basit yaratik

28
8
yanıtYanıtla
Mustafa:

Içki değil, sarhoşluk veren herşey der. Sarhoş olmazsan sıkıntı yok. Sarhoşluktan kasıt ise akıllı mantıklı düşünüp karar verebilmeni etkilemesi. Senin dediğine göre uyuşturucu serbest mi oluyor? Bilmeden copy/paste yapıyorsunuz bide bilmiş gibi..

yanıt0
yanıt0
BAK Bİ:

TESETTÜRLÜ KIZIN ALKOLLÜ YERDE NE İŞİ VAR????

27
6
yanıtYanıtla
Kazma:

Cehennem yolcusu yaratik, umarim alkol komasindan geberirsin

18
10
yanıtYanıtla
birisi:

tesettürlünün içkili mekanda ne işi varmış

19
5
yanıtYanıtla
Aaa:

Neden türbanlının hiç bir yere gıtme hakkı yokmu kı hakkkımızz var bu ülkede dw hep olcakkk

20
4
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title