Haberler

TRT 1 Gündüz Kuşağı!

Güncelleme:

5 Mayıs Cuma günü Ece Erken'in sunduğu "İyi Fikir", evliliklerdeki sorunlara ve yapılan hatalara ışık tutan "Bir Yastıkta Kocayalım", anne-kız ilişkileri üzerinden geleneksel Türk kültürünün yeni nesillere aktarılmasına katkı sağlayan 'Ana Kuzusu' ve günlük dizi 'Adını Sen Koy' izleyici ile buluşacak

5 Mayıs 2017 Cuma günü ekrana gelecek olan 'İyi Fikir' programının konuğu Mustafa Akgül, dini konularda merak edilen soruları cevaplayacak. Ayrıca Yemek Ustası Ayşem Eker birbirinden lezzetli yemekler ile programa renk katacak. İyi Fikir 5 Mayıs Cuma günü saat 09.15'de TRT 1 ekranında olacak.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu 'İyi Fikir' hafta içi her gün saat 09.15'de özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spordan, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri TRT 1 ekranına taşımaya devam ediyor.

ANA KUZUSU'NDA BÜYÜK FİNAL!

Ana Kuzusu'nun 5 Mayıs Cuma günü yayınlanacak 120. Bölümünde 12 altının sahibini bulacağı özel oyunlar yer alacak. Özel oyunlar, hafta birincisinin belirlenmesinde büyük rol oynayacak.

Özel oyunlardan ilki, gözleri bağlı şekilde kıyafet yerleştirme olacak. Gözleri bağlanan yarışmacılar, annelerinin yönlendirmesiyle dağınık haldeki kıyafetleri yerleştirmeye çalışacak.

Diğer bir özel oyun ise topuklu ayakkabıyla damacana taşıma olacak. Topuklu ayakkabı giyen yarışmacılar, evin dışındaki 4 damacanayı, en kısa sürede mutfağa taşımak için mücadele verecek.

Özel oyunların sonuncusu ise tepsiyle kahve taşıma olacak. Yarışmacı kızlar, tepsiye konulan kahveleri belirli bir parkurda dökmeden taşımaya çalışacak. Özel oyunlarda dağıtılacak 12 altınla birlikte hafta içinde en çok altını toplayan yarışmacı, 11. Haftanın birincisi olacak.

Yeliz Güler'in sunuculuğunu üstlendiği 'Ana Kuzusu' hafta içi her gün 11.15'den itibaren TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 4 kızın anneleriyle birlikte yarıştığı Ana Kuzusu'nda, büyük ödül 1000 altına giden yolda kıyasıya mücadele devam edecek. Rakiplerinin annesinden altınları almaya çalışan yarışmacı kızları bu hafta da zorlu görevler bekleyecek.

EVLİLİKTE YAPILAN HATALAR BİR YASTIKTA KOCAYALIM'DA!

5 Mayıs 2017 Cuma günü ekrana gelecek olan 'Bir Yastıkta Kocayalım' programında, Aslı yeni güne annesi Seher'in evinde başlar. Bora ise kendi evlerindedir. Aslı'nın Bora'ya olan öfkesi geçmemiştir. Aslı, Bora'nın hatasını anlamasını beklemektedir. Evde yalnız olan Bora zor anlar yaşamaktadır. Bora, Aslı ve Erdem ile geçirdikleri güzel anları hatırlamaktadır. Bora, Aslı'nın kendisi için hazırladığı cd'yi bulur ve izlemeye başlar. Aslı ise arkadaşı Ceyda'nın çalıştığı yere iş görüşmesine gider. Bora, Aslı'nın hazırladığı cd'yi izler ve Aslı'nın itirafını görür. Bora duygusal anlar yaşar. Bora, annesi ile yüzleşmek için mezarlığa gider, zorlansa da annesi ile duygusal bir yüzleşme yaşar ve duygularından arınır. Aslı ise Bora'nın hatasını anlayıp gerçekten doğru kararlar vermesini beklemektedir.

Hafta içi her gün saat 15.00'da TRT 1 ekranında izleyici ile buluşan "Bir Yastıkta Kocayalım" Aile Danışmanı Psikoterapist Doktor Mehmet Tekneci'nin yönlendirme ve ipuçlarıyla eşler arasındaki iletişim problemleri, ailelerin evliliklere müdahalesi, mutluluğun formüllerini gibi konuları ekrana getiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halit Yerebakan Ece Erken Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title