Haberler

Pazartekke'de tramvayın altına atlayan şahıs hayatını kaybetti

Güncelleme:

Pazartekke'de tramvayın altına atlayan şahıs hayatını kaybetti İntihardan dolayı tramvay seferler bir süreliğine durdu İstanbul Fatih'te bir kişi tramvayın altına atlayarak intihar etti.

Pazartekke'de tramvayın altına atlayan şahıs hayatını kaybetti

İntihardan dolayı tramvay seferler bir süreliğine durdu

İSTANBUL - İstanbul Fatih'te bir kişi tramvayın altına atlayarak intihar etti. Tramvayın altından çıkarılan ceset çevredeki bir hastanenin morguna kaldırıldı. Yaşanan intihar olayından dolayı Çapa ve Topkapı durakları arasında tramvay seferleri bir süreliğine durdu.

Olay, Pazartekke tramvay durağının yakınlarında bulunan yaya geçidinde saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, İbrahim Pınarbaşı isimli kişi, ışıklarda beklerken seyir halindeki tramvayın altına atladı. Vatman, tramvayı durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı. İbrahim Pınarbaşı tramvayın altında sıkışarak hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri hayatını kaybeden kişiyi İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırdı. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparak konuyla ilgili çalışma başlattı.

Öte yandan olayın yaşandığı tramvayın içinde bulunan yolcular, yoluna yaya olarak devam etti. Yaşanan olaydan dolayı seferler Kabataş-Çapa ve Topkapı-Bağcılar arasında gerçekleşti. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından tramvay seferleri normale döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title