Haberler

Trakyalı Beşiktaşlılar Marmara Ereğlisi'nde Buluştu

Trakya Bölgesinde Yer Alan Beşiktaş Taraftar Dernekleri'nin Marmara Ereğlisi'nde Gerçekleştirilen Buluşmasına Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan da Katıldı. Erdoğan, Gecede Darbuka Çalarak Stres Attı.

Trakya bölgesinde yer alan Beşiktaş Taraftar Dernekleri'nin Marmara Ereğlisi'nde gerçekleştirilen buluşmasına Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan da katıldı. Erdoğan, gecede darbuka çalarak stres attı.

Beşiktaş Taraftar Dernekleri'nin Trakya buluşması, Marmara Ereğlisi'nde Yelken Balık Restoran'da gerçekleştirildi. Geceye katılmak üzere ilçeye gelen ve program öncesi mini bir şehir turu atan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, ilçenin tek Beşiktaşlı balıkçısını bularak hatıra fotoğrafı çektirdi. Gecede konuşan Asbaşkan Erdoğan, son dönemde mağlup duruma düşmeden galibiyet elde edemediklerini belirterek, "Ne yazık ki son zamanlarda mağlup olmadan galip gelemiyoruz. Başkanımız sağlık sebeplerinden

dolayı gecemize katılamadı. Hepinize selamı var. Temennimiz, Beşiktaş'ın şampiyonluğu kucaklamasıdır. Bu tablo da bunu gösteriyor ki güzel günler bizleri bekliyor" dedi.

Gecede söz alan diğer bir isim ise Mahmut Selvi oldu. Çorlu Beşiktaşlılar Derneği Başkanlığı'nı 6 yıl yaptıktan sonra görevi genç bir isme devrettiğini belirten Selvi, "Dernek başkanımız Akın Yılmaz kardeşimiz ciddi bir trafik kazası geçirdi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyoruz" diye konuştu.

Marmara Ereğlisi Beşiktaşlılar Derneği'ne gelir getirmesi amacıyla düzenlenen açık arttırmada ise Beşiktaş'ın yeni transferi Holosko'nun imzalı forması, Kaptan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Tayfun Çebi tarafından satın alındı. Marmara Ereğlisi Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ahmet Sağdıç ise, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'e sunulmak üzere Asbaşkan Erdoğan'a plaket takdim etti. Geceye katılan ünlü kanuncu TRT sanatçılarından Coşkun Erdem ve ekibi davetlilere neşeli dakikalar yaşattı.

(EŞ-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title