Haberler

Traktörün Altında Kalarak Hayatını Kaybeden Sürücünün Yakınlarının Feryatları, Yürekleri Dağladı

Güncelleme:

Samsun'da traktörün devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybederken, traktörde bulunan 1 kişi de yaralandı. Olay yerine gelen yakınlarının feryatları görenleri üzdü.

Samsun'da traktörün devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybedip 1 kişi de ağır yaralanırken, traktörün altında kalarak hayatını kaybeden sürücünün yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

TRAKTÖR, RÖMORKTAN KURTULUP, TAKLA ATTI

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Aşağıçinik Çaylan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 42 yaşındaki Temel Kılıç idaresindeki römorku odun yüklü traktör, rampa aşağı inerken traktör römorktan kurtulup takla atarak yolun ortasına devrildi. Kazada, traktörün altında kalan sürücü Temel Kılıç olay yerinde hayatını kaybederken, traktörde bulunan 70 yaşındaki Fahrettin Kuru ise ağır yaralandı.

YAKINLARININ FERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

Kazada yaralanan yaşlı adam 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaza yerine gelen ölen sürücünün yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Kendini yerlere atan ölen sürücünün akrabaları güçlükle sakinleştirildiler. Temel Kılıç'ın cenazesi Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından traktörün altından çıkartılarak otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (9)

YAMAN:

SATARKEN BİNLERCE LİRA ALAN FABRİKA TRAKTÖRE KORKULUK İLAVE EDİP SATSA BU ÖLÜMLER OLMAZ.

10
0
yanıtYanıtla
Gertaa:

Hayatında traktöre bindin mi sen hiç? Zaten o dediğin aparat var olarak satılıyor ama insanlar traktörle dar yerlere ve ağaç aralarına girebilmek için söktürüyor çünkü yüksek olduğundan engel olarak görüyorlar güvenlik önemli değil demek. Her suçu devlete yada fabrikalara atmayın bilip bilmeden; bu arada o dediğin şeyin ismi BÜRGÜ dür . )

yanıt0
yanıt0
KABOĞLU:

bizdede ford traktör var fren yok resmen tutmuyor birgün bizi de o götürecek. . . ALLAH RAHMET EYLESİN

4
0
yanıtYanıtla
Ramazan Cot:

TRAKTÖR KAZASI :((( BENI 5 YASIMDA BABASIZ BIRAKTI TRAKTÖR :((( ALLAH GERIDE KALANLARA SABIRLAR RAHMETLIYEDE AFFINI NASIP ETSIN INSAALLAH. . SABAH SABAH 34 SENELIK ACIM TAZELENDI. . .

2
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Ölenlere Allah rahmet eylesin..devamlı uyarıyorum araba dualarını okuyalım diye.

1
0
yanıtYanıtla
ahmet:

bu traktor avrupada bu sekıl ne tarlaya nede yola cıka bılır butun traktorler mecburı artık celık konsol barıyer kabın mecburı artık bunada turkuyede mecbura yapılmasıgerek

0
0
yanıtYanıtla
insan:

malesef bir şey olmaz diyerek yola çıkılıyor ben de büyük bir kazadan şans eseri döndüm saman yüklü romörkün üstünde giderken altımdan kayan otlar yüzünden düşme tehlikesi yaşadım sesimi şoföre zor duyurdum ayrıca tarladan çıkarken tek teker üzerinde kaldığı oluyordu romörkün ama kaza anlık olay ALLAH sabır versin her ölüm zor ama sevdiğini bu şekilde kaybetmek daha zor

0
0
yanıtYanıtla
Recep:

Başınız sa olsun

0
0
yanıtYanıtla
ASIM REİS:

TRAKTÖRLERDE KABİN ŞART OLMASI VE KABİNSİZ TRAKTÖRÜN MUAYENEDEN GEÇMEMESİ LAZIM. DİKKAT EDİLİRSE ÇOĞU ÖLÜMLER KABİNSİZ TRAKTÖRLERDE OLUYOR. SAYIN MUHARREM SOYLUNUN ARAÇLARDA EMNİYET KEMERİ VS. GİBİ DENETİMLERİN DAHA FAZLA ARTACAĞINI SÖYLEMESİ YANINDA KABİNSİZ TRAKTÖRLERİN TESPİTİ İÇİN BİR BİRİM KURULMASI İÇİN ÇABA GÖSTERİLMESİ LAZIM. ALLAH RAHMET EYLESİN.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title