Haberler

Trafik Kazası Geçiren Turist Hastaneye Gitmek İstemedi

Antalya'nın Alanya İlçesinde Motosikletle Kaza Yapan İsrailli Turist, Sağlık Ekipleri Tarafından Sedye ile Ambulansa Konulunca, "Gemim 1 Saat Sonra Gidiyor. Ben Burada Kalmak İstemiyorum" Diyerek Hastaneye Gitmek İstemedi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde motosikletle kaza yapan İsrailli turist, sağlık ekipleri tarafından sedye ile ambulansa konulunca, "Gemim 1 saat sonra gidiyor. Ben burada kalmak istemiyorum" diyerek hastaneye gitmek istemedi.

Alınan bilgiye göre, Alanya Limanı'na demir atan Bahama bandıralı Miraj 1 adlı geminin İsrailli yolcusu İbrahim Nassar(35), kiraladığı 07 NJB 31 plakalı motosikletle kaza yaptı. Geminin kalkmasına 1 saat kala İsrailli turist, İskele Caddesi üzerinde yola bir anda çıkan Kenan Mıdık'ın kullandığı 31 NR 5550 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle İsrailli turist İbrahim Nassar yere düşerek yaralandı. Çevre esnaf ambulans isterken, polis ekiplerini olay yerinde güvenlik tedbiri aldı. İsrailli

İbrahim Nassar'a ilk müdehale kısa süre içinde olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Müdahalenin ardından sedyeye alınarak ambulansa konulan turist, sağlık görevlilerine "Gemim gidiyor, ben burada kalmak istemiyorum" dedi. Sağlık görevlileri ile polisler ne yapacağını şaşırken, kazada omzunu ve boynunu inciten İsrailli turist, müşahade altında tutulmak üzere ambulansla Hayat Hastanesi'ne kaldırıldı.

(RY-AT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title