Haberler

Trafiğe Kapatılan Caddede Belediyenin Araçları Tanıtıldı

Karabük Belediyesi, yeni alınan 30 hizmet aracını traiğe kapatılan caddede düzenlenen törenle tanıttı. 1 saat trafiğe kapalı kalan caddeden hareket eden araçlar Karabük'ün caddelerinde konvoy halinde geçti.

AKP'li Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, göreve geldikten sonra alınan 30 yeni hizmet aracını, trafiğe kapatılan Kemal Güneş Caddesi'nde düzenlenen törenle halka tanıttı. Caddenin önüne çekilen kurdele Karabük Valisi Can Direkçi, Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Miletvekili Nihat Ergün, AKP Karabük Milletvekili Ali Öğüten tarafından kesildi. Daha sonra cadde de sıralanan hizmet araçlarına bakıldı.

Cadde 1 saat ulaşıma kapalı kalırken, trafik Menderes Caddesi'ne verildi. 30 araç daha sonra caddeden hareket ederek Karabük'ün caddelerinde konvoy halinde geçti.

30 yılını dolduran 24 hizmet aracını hurdaya ayırıp yerine son model 30 hizmet aracı aldıklarını söyleyen Erer, ''Göreve geldiğimizde, çoğu ekonomik ömrünü doldurmuş 72 adet olan araç parkurumuzla Karabük halkına hizmet vermeye çalışıyorduk. Bu araçlarla hizmet yapmamız bizim için hem zaman, hem de maddi kayba neden oluyordu. Bunun için 2.9 milyon YTL maliyet ile 30 adet son teknolojiye sahip hizmet araçları aldık. Bu araçları hizmete sokarak yüzde 50 iş gücünden, yüzde 30 yakıt ve yedek parçadan tasarruf etik. Aldığımız araçlar arasında Türkiye de sadece 5 tane bulunan itfaiye aracı, asfalt dökme ve sıkma aracı, 2 son model Renault Megan marka makam aracı, 1 adet yine son model Hyundai marka cip ve değişik hizmet araçları bulunuyor'' dedi.

Ali Faik ATAY/KARABÜK, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title