Haberler

    Trabzonspor'un Konuğu Torku Konyaspor

    Vahid Halilhodzic ile yollarını ayıran Trabzonspor, sahasında Aykut Kocaman yönetimindeki Torku Konyaspor'u konuk edecek.

    Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmalarında Trabzonspor ile Torku Konyaspor karşı karşıya geliyor.

    Teknik direktör değişimi ile hareketli günler geçiren Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun ilk 8 haftasında oynadığı maçlarda sadece 1 galibiyet alabildi.

    Alınan istikrarsız sonuçların ardından Trabzonspor'da Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ile yollar ayrılmıştı. Bordo-mavili ekipte bu maçta takımın başında altyapı antrenörlerinden Cemil Canalioğlu veya Sadi Tekelioğlu'nun çıkması bekleniyor.

    Mesut Bakkal ile yolların ayrılmasının ardından Aykut Kocaman ile anlaşan Torku Konyaspor ise geçtiğimiz hafta deneyimli teknik adamın yönetiminde çıktığı ilk maçta Karabükspor'u mağlup ederek moral bulmuştu.

    Ev sahibi ekipte sakatlıkları devam eden Onur Kıvrak, Deniz Yılmaz ve Aykut Demir'in dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

    Torku Konyaspor'da Selim Ay kırmızı kart cezalısı. Djalma Campos, Ciprian Marica ve Recep Aydın'ın sakatlıkları ise devam ediyor.

    MUHTEMEL 11'LERTrabzonspor: Fatih, Bosingwa, Mustafa, Belkalem, Musa, Medjani, Constant, Mehmet, Salih, Özer, Cardozo

    Torku Konyaspor: Belec, Tolga, Kokalovic, Mehmet Uslu, Mehmet Güven, Uğur, Hleb, Ali, Torje, Vukovic, Hasan

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Torku Konyaspor Aykut Kocaman Trabzonspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title