Haberler

Trabzon'da Beşiktaş Hazırlıkları

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını bu akşam Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını bu akşam Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan Olcan, Burak, Tolga, Cech ve Adrian ile sakatlıkları süren Glowacki, Halil ve Vittek ile izinli olan Barış Özbek katılmadı. Dar alanda pas çalışması ile başlayan antrenmanda daha sonra kısa mesafede ikili mücadele çalışması gerçekleştirildi.

SAKATLAR KONUSUNDA AÇIKLAMA YAPILDI

Trabzonspor Kulüp Doktoru Hakan Ayaz, takımdaki zsakat oyuncularla ilgili resmi internet sitesi kanalıyla açıklama yaptı.

Polonyalı oyuncu Glowacki'nin antrenmanda girdiği ikili mücadelede sol alt baldırına aldığı darbe sonucu sakatlandığını belirten Ayaz, "Glowacki'nin aldığı darbe sonucu sol alt baldırında kas yırtığı, kanama ve ödem meydana geldi. Ülkesinde tedavisi devam eden Glowacki'nin tam hazır hale gelmesi için 1 - 2 hafta daha takımdan ayrı kalmasını bekliyoruz" dedi.

Ayaz, Halil Altıntop'un ise Mersin İdman Yurdu maçında sakatlandığını ifade ederek, "Mersin İdman Yurdu maçında sağ dizine darbe alan Halil'e çekilen MR sonucunda dizinde ödem oluştuğu tespit edildi. Ağrıları devam eden Halil'in hafta sonuna kadar tedavisini sürdürüp, Beşiktaş maçına yetiştirmeye çalışacağız. Ağrılarının geçmemesi halinde kendisini riske etmeyeceğiz. Oyuncumuzun 10 gün içinde tamamen düzelmesini bekliyoruz" diye konuştu.

Kulüp Doktoru Hakan Ayaz, Vittek hakkında ise, "13 Ekim 2011 tarihinde ameliyat olan Vittek'in Almanya'daki rehabilitasyon programı tamamlandı. Tedavisini ülkesinde sürdüren oyuncunun durumunda olumlu gelişmeler gözlenirken, önümüzdeki hafta Trabzon'a gelip çalışmalarını burada sürdürmesini planlıyoruz. Ön çapraz bağ ameliyatı sonrası ortalama sahaya dönüşün 6 ay olduğu düşünülürse Vittek'in nisan ayının ikinci haftasında oynayabilecek seviyeye geleceğini söyleyebiliriz" dedi.

Ayaz, hafif sakatlığı bulunan Sercan Kaya'nın tamamen düzeldiğini ve takımla birlikte antrenmanlara çıktığını sözlerine ekledi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Hakan Ayaz Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title