Haberler

Toygan Avanoğlu, Güldür Güldür Show'un kadrosuna dahil oldu

Güncelleme:

Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu'nun ayrılmasıyla büyük kan kaybeden Güldür Güldür Show ekibine yeni bir isim dahil oldu. Toygan Avanoğlu, yeni sezonda sevilen yapımın kadrosunda olacak.

Show TV'nin sevilen programı Güldür Güldür Show'un yeni sezonu için geri sayım başladı. 9. sezon hazırlıklarına başlayan ekip, sevilen kadrosuna yeni isimlerle heyecan katmaya devam ediyor.

DAHA ÖNCE DE KONUK OLMUŞTU

Sevilen oyuncu Toygan Avanoğlu yeni sezonda Güldür Güldür kadrosunda yer alacak isimler arasına dahil oldu. Avanoğlu, geçtiğimiz sezon konuk oyuncu olarak katıldığı bölümle büyük beğeni toplamıştı.

Toygan Avanoğlu, Güldür Güldür Show'un kadrosuna dahil olduToygan Avanoğlu

BÜYÜK ÜZÜNTÜYE NEDEN OLMUŞTU

Kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, Onur Atilla, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Mahir İpek ve Uğur Bilgin gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür'ün sezon finaliyle birlikte Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu'nun projeden ayrılması büyük üzüntüye neden olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Güldür Güldür Show Show Tv Haberler

500

Yorumlar (3)

Uğur Duran:

Bomba transfer olmuş. Toygan bence şahane bir oyuncu. Mükemmel oyuncu. ayrıca Murat neyse de Ecem'in bana göre çok mükemmel bir oyunculuğu yok. Şöhreti bulunca kocasını boşayan Ecem Hanım Başka yerde o şöhreti kaybedip 3-5 sene sonra döner geri.

87
22
yanıtYanıtla
Turgay Çakmak:

güldür güldür programı kan kaybetmeye devam eder ali sunalın skeç ortasında zile basarak saçma sapan akla ziyan isteklerde bulunması ve aziz böyle devam ederse . stop eder ayrılan sanaçtılara sorsalar yine aynı şeyi söyler oturduk yerde ahkam kesmek kolay oyunun akışını bozuyor azizzzzzzzzzzzzzzz

65
43
yanıtYanıtla
senar:

bence formatta var o, yani baştan planlı yapılıyor.

yanıt14
yanıt4
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title