Haberler

Torul'da Okul Öncesi Çocuk Şenliği

Gümüşhane'nin Torul İlçesi Kaymakamı Çetin Oktay Kaldırım, 36-72 Ay Yaş Grubunda Bulunan Tüm Çocukların Okul Öncesi Eğitim Kapsamına Alınacağını Söyledi.

Gümüşhane'nin Torul ilçesi Kaymakamı Çetin Oktay Kaldırım, 36-72 ay yaş grubunda bulunan tüm çocukların okul öncesi eğitim kapsamına alınacağını söyledi.

Torul'daki eğitim kurumlarından Fatih Anaokulu tarafından, okul öncesi çocuk şenliği düzenlendi. Okul bahçesindeki şenliğe Torul Kaymakamı Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Selami Bostan, Milli Eğitim İlçe Müdürü Cahit Bostan ile çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Kaymakam Kaldırım, amaçlarının, 36-72 ay yaş grubunda bulunan tüm çocukları okul öncesi eğitim kapsamına almak olduğunu belirterek, ''Bu nedenle milli eğitim müdürlüğümüz ve köy muhtarlarımızla ortak bir çalışma içerisindeyiz. Önümüzdeki öğretim yılında, tespiti yapılan tüm çocukları, gerekirse taşımalı eğitim kapsamına da alarak okul öncesi eğitime tabi tutacağız.'' dedi.

Minik öğrencilerin şarkılar söyleyip çeşitli gösteriler sunduğu şenlik, kukla oyunu sergilenmesi ve palyaço gösterileri ile sona erdi.

(OY-İRT-Y)

27.05.2007 17:30 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title