Haberler

Tolga Zengin: Bu Benim İlk Değil İkinci Şampiyonluğum

Güncelleme:

Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada "Bu benim ilk değil, 2. şampiyonluğum. Trabzonspor taraftarlarına da armağan olsun" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında Osmanlıspor'u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşma sonrasında konuşan Siyah-Beyazlıların kalecisi Tolga Zengin, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı.

Tecrübeli kaleci, "Bu benim ilk değil, ikinci şampiyonluğum. Trabzonspor taraftarlarına da armağan olsun" ifadelerini kullanarak, 2010-2011 sezonu şampiyonunun Fenerbahçe değil, Trabzonspor olduğunu belirtti.

Basının aleyhlerine yazdığını belirten Zengin, "Biz öndeyken bile basın tarafından dezavantajlı gösterildiğimiz oldu ama hepsine cevabımızı verdik. Allah'a çok şükür her şeye cevap verdik. 3 senedir yağmur çamur demeden emek verdik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tolga Zengin Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

fbli:

trabzona antalya armağanını verdi düşük şahsiyet

16
45
yanıtYanıtla
DadaşşşMobil-IOS:

Adam değilsin topga

50
6
yanıtYanıtla
2147:

sekız yılda bır al bıde utanmadan mıllete armagan et. . . cok komıkkk .

39
2
yanıtYanıtla
Kenan Can:

Bu cocuk hakikAten saman kafali

12
9
yanıtYanıtla
gs 31 hs:

HELAL OLSUN SIKECI AZIZO BASKETTEDE KAYBETTI

8
8
yanıtYanıtla
bkm:

formasını giydiğin takım aldığı kupayı iade etti dönde bak nerdeyim diye mal

6
8
yanıtYanıtla
türkiyem:

eger şampiyon bjk olmasaydı kova gibi içeri aldığın gollerin hesabı sorulacaktı arenada bunu en iyi sen biliyorsun ts meselesindede aynı yenilmeseydiniz fenerbahçeye. hadi herkes maç sattı siz demi maçı fenerbahçeye sattınız2010-2011de

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title