Haberler

Tolga Karel, İmamoğlu'na Destek Veren Ünlü İsimlere Tepki Gösterdi: Her Şey Zaten Çok Güzel Değil Miydi?

Güncelleme:

Hayatına Amerika'da TIR şoförlüğü yaparak kazanan eski oyuncu Tolga Karel, İmamoğlu'na destek veren ünlülere ateş püskürdü. Karel, "Her şey zaten çok güzel değil miydi" notuyla ünlü isimlerin Beştepe'de çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

Türkiye'deki yaşantısını bırakarak Amerika'ya yerleşen ve burada bir evlilik yaparak kendisine bambaşka bir hayat yaratan eski oyuncu Tolga Karel, sosyal medya hesabından Ekrem İmamoğlu'na "Her şey çok güzel olacak" sloganıyla destek veren ünlüleri topa tuttu.

NE OLDU BİR ANDA?

Karel sosyal medya hesabından "Türkiye gündemini takip etmek gerçekten çok zor. Anlamadığım daha 1 ay önce el ele kolkolaydılar hayret! Ne oldu bir anda? Bir de lise gördüm şarkıcı arkadaşlar var. Yahu siz yaz boyu Ak Parti Belediyesinden konser alırken paraları istiflerken herkesin yüzü gülüyordu da ne oldu bir anda? Her şey zaten çok güzel değil miydi?" notuyla destek olan ünlü isimlere yüklendi.

Tolga Karel, İmamoğlu'na Destek Veren Ünlü İsimlere Tepki Gösterdi: Her Şey Zaten Çok Güzel Değil Miydi?

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Sosyal Medya Tolga Karel Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (141)

Tom:

Senin yabancı ülkede ne işin var O zaman gel ülkende çalış

57
80
yanıtYanıtla
Er:

Sende gule gule Yabanci ulkelere Turkiye yi begenmiyorsan ozaman

yanıt0
yanıt0
Mustafa:

Cahilce bir yorum işte kurtulamıyoruz abi bunlardan

yanıt0
yanıt0
lomelim:

ne alaka mal gurbette çalisan ekmegini kazanan bir sürü vatandaşımız var

yanıt0
yanıt0
......:

Ne İmamoğlu''na ne de sanatçılarımıza böyle bir şeyi hiç yakıştırmadım, kim olursa da yakıştırmam. . Mağdur edebiyatı üzerinden ses çıkarmakla insanlar yücelmez, tam tersi aşağılanır. Sizi temin ederim ki içimden çok şey yazmak geliyor ama insanlarda algı oluşturacak diye ve belki de hak geçer diye yazmaktan vazgeçiyorum. Açıkçası İmamoğlu''ya da şu öneride bulunmak istiyorum; İnsan, nasibindekini hile ile ve akabinde de insanlarda algı oluşturmak ile değil, hakkı ile kazandığında iflah olur.

79
36
yanıtYanıtla
.......... cevap:

. . . . . . . . . hak gecerdiye yazmaktan vazgeciyosunda 16 milyon nufuslu bir sehirde, vergilerimizin adini bile yeni duydugumuz bizi hiccccc ilgilendirmeyen vakiflara hibe edildigini, bizim hicccc yararimiza olmayan kendi keyfi harcalamalarina giden vergilerimizin sorgulanmamasindada sence hak gecmiyormu guzel kardesim. ''ne ile gelirsen gel, kul hakki ile gelme ''dermis mubarek hic duymadinmi????

yanıt0
yanıt0
Kardelen:

Yani şaibemi yaptı İmamoğlu . yahu iktidarda omu vardı güç ondamıydı nasıl bir vicdan varki bütün bunlara inanıyorsunuz . len kaç kere saydılar birşey çıktımı hayır mesele oy deyil mesele rantı yüksek parası var İstanbul’un olay bu . Allah size akıl versin biz ne desek siz zaten kabul etmezsinizki yazıklar olsun .

yanıt1
yanıt0
osman:

siz nerede yasiyorsunuz merak ettim dogrusu. 17 yildir sozde magdur edebiyati kullaniliyor. Simdi gercketen magdur oldugunu soyleyince problem oluyor.

yanıt0
yanıt0
Lalin:

Size katiliyorum. . .

yanıt0
yanıt0
Leda:

He gerçekten çok güzel!! Dolar olmuş bilmem kaç, sebze ve meyve fiyatları uçmuş gitmiş!!! Millet zar zor geçiniyor kalkmış bir de utanmadan her şey zaten çok güzel diyor!!!

29
26
yanıtYanıtla
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title