Haberler

Tokat'ta İçme Suyuna 1.4 Milyonluk Yatırım

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol, belde ve köylerde içme suyuna 1 milyon 400 bin TL’lik kaynak kullandıklarını söyledi.

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Elibol, belde ve köylerde içme suyuna 1 milyon 400 bin TL'lik kaynak kullandıklarını söyledi.

Tokat köy ve beldelerde İl Genel Meclisi olarak yaptıkları yatırımları dile getiren Başkan Elibol, 800 bin metre kanalizasyon ayağı döşendiğini söyledi. İçme suyunda 1 milyon 400 TL'lik bir kaynağı kullandıklarının altını çizen Başkan Elibol, "Birliklerinde kullandıkları kaynaklar var. Toplamda da yaklaşık 25 milyon TL. Övünerek söylüyoruz ne yolu olmayan ne de içme suyu olmayan bir tane köyümüz yok. Tokat'ta içme suyu sorunumuz hemen hemen bitirilmiştir. Köy yardımlarında 1 milyon TL'lik bir köy yardımını vatandaşla beraber kullanarak yatırıma dönüşmesini 3 milyon olarak birlikte gerçekleştirdik. Köylere Hizmet Götürme Birliği'ndeki tüm rakamımız kullanılmıştır" dedi.

2014 yılında 65 milyonluk bütçenin içinde 49 milyonluk yatırım harcamaları olduğunu ifade eden Elibol, "Birlikte çok şey başardık. Tokat'ta elimizin değmediği, mührümüzün olmadığı bir yer bırakmadık" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Elibol Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title