Haberler

Tiyatrocu Oğuz Oktay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tiyatro ve sinema oyuncusu 76 yaşındaki Oğuz Oktay'ın cenazesi toprağa verildi.

Erenköy Galip Paşa Camisi'nde öğle vakti düzenlenen cenaze töreninde, Oktay'ın eşi Aynur ile kızları Şehnaz Oktay ve Sanem Karabulut taziyeleri kabul etti. Törene Oktay'ın yakınlarının yanısıra, sanatçılar ve sevenleri katıldı. Burada öğle vakti kılınan namazın ardından, Oktay'ın cenazesi, Emirgan Reşit Paşa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

OĞUZ OKTAY'IN GEÇMİŞİ

Yalova'da 1939'da dünyaya gelen Oktay, oyunculuk kariyerine 1955'te Kabataş Erkek Lisesi öğrencisiyken başladı. Oktay ilk olarak Plautus'un "Esirler" adlı yapıtında sahne alırken, eğitimine Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde devam etti. Oktay, çok sayıda sinema filmi ve tiyatro oyununda rol aldı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Oğuz Oktay Erenköy Medya Kültür Sanat Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

müftüden cevap:

Allah buyuruyor. . ^^^^ONLARIN NAMAZLARINI KILMA, , , MEZARLARI BASINDADA DURMA, , CÜNKÜ ONLAR ALLAH VE RASÜLÜNÜ INKAR ETTILER. . ^^^^ Tevbe suresi: 84. ayet, , , yaziyla insanlara ögüt vermek cok zor, , meraminizi tam olarak, , anlatamiyorsunuz. . eger bir insan hayatinda iken, , günah islemisse mesela icki icmisse, bu kimse tevbe edebilir, , icki icmek insani imandan cikarmaz, , ama ben ickinin haram oldugunu kabul etmiyorum diyerek inkar ederse o zaman durum farklidir, , imani gider, , ayrica mukaddesatla alay etmek, , imani giderir, , mesela Allahla, peygamberle, dinle, imanla, kabeyle, namazla , orucla, hac ibadetiyle, , bas örtüsü vs, alay etmekle iman gider, , ben bunlari anlatmaya calistim, , dedigimi baska yerlere cekmeyin, , ben adami tanimiyorum. . tanimadigim bir kisiye dua edilmez, , onu taniyan insanlara sormak lazimdir, , adam islama karsi tavirlari nasildi. . bunu bilip ögrenip ona göre karar verilir. . hemen pat diye karar verilmez. . saygilar.

18
19
yanıtYanıtla
saitlondonMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin babacan adamdi rollerinde bile??

21
4
yanıtYanıtla
I.Ünsal:

Allah rahmet eylesin. . . cok iyi bir oyuncuydu. . . .

21
2
yanıtYanıtla
Gonca:

Sevimli biriydi.

18
2
yanıtYanıtla
anlamadım:

yorumları okudum ALLAH rahmet etsin -mekanı cennet olsun kelimelerine kırmızıya basılmış siz harbi şeytansınız (güzel dualara kırmızıya basanlar için) böyle giderse sonunuz ebedi cehennem

8
10
yanıtYanıtla
muratmobilWeb@haberler.com:

Herkes hacı hoca olmuş fetva vermeler falan.bir cenaze var ve bir rahmet dileyin tamam laga luga yapmayın ayıptır saygılı olun.

13
4
yanıtYanıtla
Turk Turk Mobil-IOS:

Allah rahmet eylesın

16
1
yanıtYanıtla
Serpill:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun:(

15
2
yanıtYanıtla
NİKO:

ALLAH RAHMET ETSİN ÇOK KİBAR BİR İSANDI

13
2
yanıtYanıtla
M.D.:

Allah Rahmet Eylesin. . .

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title