Haberler

THY, Şarm El Şeyh Seferlerini Geçici Olarak Durdurdu

Güncelleme:

Türk Hava Yolları, Mısır'ın ünlü tatil kenti Şarm El Şeyh'e uçuşlarını geçici olarak durdurdu.

Türk Hava Yolları, Mısır'ın ünlü tatil kenti Şarm El Şeyh seferlerini geçici süreyle durdurdu.

İNGİLTERE VE HOLLANDA DA İPTAL ETTİ

Rus Metrojet Havayolları'nın Şarm El Şeyh-St.Petersburg seferini yapan Airbus 321 tipi uçağın Mısır'da düşmesinde IŞİD terör örgütü tarafından uçağa yerleştirilen bir bombanın neden olduğu ihtimali üzerine İngiltere ve Hollanda, Şarm El Şeyh'e yapılan uçuşları askıya aldı. Gelişmeleri yakından takip eden Türk Hava Yolları da Mısır'ın ünlü tatil kenti olan Şarm El Şeyh'e bu gece yapacağı uçuşları iptal etti. Bu durumun uzayıp uzamayacağı henüz açıklanmadı.

THY YENİ ROTALAR BELİRLEMİŞTİ

Rus yolcu uçağının Mısır'da düşmesinin ardından bazı ükeler Şarm El Şeyh'e olan seferleri durdurmaya başladı. IŞİD tarafından yerleştirilen bombanın patlaması sonucu uçağın düştüğü de konuşulurken birçok havayolu şirketi güvenlik nedeniyle Sina Yarımadası üzerinden uçuş yapmayacaklarını duyurmuştu. THY de o bölge üzerinde yaptığı 2 Ürdün uçuşuyla ilgili durum netleşene kadar yeni rotalar belirlemişti. Uçağın düşmesinde bomba yerleştirilmesi olasılığı üzerine Mısır'ın tatil beldesi olan Şarm El Şeyh Havalimanı'na ilk önce British Airways güvenlik gerekçesiyle uçmama kararı aldı. Daha sonra ise tüm İngiliz havayolu şirketleri Şarm El Şeyh uçuşlarını askıya aldı.

SEFERLERİN NE ZAMAN BAŞLAYACAĞINA DAİR BİLGİ VERİLMEDİ

İngilizlerden sonra Hollanda'da, aldığı bir kararla Şarm El Şeyh kentine düzenlenen tüm uçuşları Pazar gününe kadar askıya aldı. Hollandalı yetkililer vatandaşlarına Şarm El Şeyh'e seyahat gerçekleştirmemeleri uyarısında bulundu. Şarm El Şeyh'e uçan havayollarından biri olan THY'de bugünkü seferi iptal oldu. Seferlerin ne zaman yeniden başlayacağı henüz açıklanmadı. THY uzman güvenlik ekipleri göndereceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türk Hava Yolları Şarm El Şeyh Hollanda Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title