Haberler

THY Pilotu Havada Zamanla Yarıştı, Kriz Geçiren Yolcuyu Kurtardı

Güncelleme:

THY Hamburg-İstanbul seferini gerçekleştiren uçakta bir yolcu kalp krizi geçirdi. İkinci pilot Ebru Ünsal, kuleyle irtibata geçti ve inişte uçağa doktor istedi. Yolcu kurtarıldı

Türk Hava Yolları'nın (THY) geçen cuma öğle saatlerinde, Hamburg-İstanbul seferini gerçekleştiren uçakta bir yolcu kalp krizi geçirdi. İkinci pilot Ebru Ünsal, kuleyle irtibata geçti ve inişte uçağa doktor istedi. Yolcu kurtarıldı.

YOLCU KRİZ GEÇİRDİ, DOKTORU APRONA İSTEDİ

Atatürk Havalimanı'na iniş için alçalan uçaktaki Türk yolcu Hilmi Güler (45) kalp krizi geçirdi. Yolcunun hastaneye yetiştirilmesi için Ünsal yoğun çaba harcadı. Kule ile bağlantıya geçen Ünsal, aprona doktor istedi.

YOLCUNUN SAĞLIK DURUMU İYİ

THY pilotu, "45 yaşında erkek kalp krizinden şüpheleniliyor. İndikten sonra doktor bekliyoruz efendim arkadan gelirse seviniriz" diyerek hava trafik görevlisini bilgilendirdi.

Uçağa iniş önceliği verildi ve bazı uçaklar iniş sırasından çıkarıldı. Uçak saat 11.51'de iniş yaptı. Hastaneye kaldırılan yolcunun sağlık durumu iyi. (Sabah


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Türk Hava Yolları 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title