Haberler

Tgd'den, Edirne Belediye Başkanı Gürkan ile Jandarma Komutanı Ersan'a Ziyaret

Trakya Gazeteciler Derneği (TGD), Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne İl Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan’ı makamlarında ziyaret etti.

Trakya Gazeteciler Derneği (TGD), Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne İl Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan'ı makamlarında ziyaret etti.

TGD Genel Başkanı Orhan Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Zobar, Tamer Yavuz, Recep Dural, Bora Dandinoğlu, Hülya Karakuş, Kadri Kılıç ve Denetim Kurulu Üyesi Salih Baran'ın katıldığı programda, ilk olarak Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ziyaret edildi. TGD Yönetimi adına Başkan Orhan Doğan, Başkan Gürkan'a ziyaret dolayısıyla bir buket çiçek takdim etti.

Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirmesi konusunda çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi. Trakya Gazeteciler Derneği'nin Edirne ve Trakya'daki en büyük gazeteci meslek kuruluşu olduğunu belirten Gürkan, TGD ile birlikte projeler geliştirme konusunda işbirliğine hazır olduklarını söyledi. Gürkan ayrıca TGD'nin Kaleiçi semtinde bulunan Tarihi binasının onarımına da katkıda bulunacağını belirtti.

TGD Başkanı Orhan Doğan ise, yeni seçilen Yönetim Kurulu olarak kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti. Edirne Belediyesi ile ortak projeler yapmak istediklerini belirten Doğan, "Edirne'de hem mesleki anlamda hem de sosyal ve kültürel bazda projeler yapacağız. Bunları yaparken Edirne Belediyesi ile de ortak projeler geliştirmek istiyoruz" dedi.

TGD Yönetimi, daha sonra Edirne İl Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan'ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Orhan Doğan, Ersan'a bir buket çiçek hediye etti. Edirne'deki basının diğer illere göre çok etkin bir rol üstlendiğini ifade eden Albay Kamuran Ersan, "Başarılı çalışmalarından dolayı basın emekçilerini kutluyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Ersan, TGD Yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Trakya Bölgesi Recep Gürkan Orhan Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title