Haberler

Tff 2. Lig Yükselme Grubu

Tff 2. Lig Yükselme Grubu Lideri Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, Etimesgut Şekerspor'u Yenerek Büyük Bir Avantaj Elde Ettiklerini Bildirdi.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu lideri Kardemir Karabükspor'da Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu, Etimesgut Şekerspor'u yenerek büyük bir avantaj elde ettiklerini bildirdi.

Mustafa Çapanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynadıkları karşılaşmadan 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Müsabakanın hazırlıklarında göz dolduran futbolcularının bunu sahaya en iyi şekilde yansıttığını ifade eden Çapanoğlu, "Karşılaşmanın bizim açımızdan çok büyük önemi vardı. Maçın başlamasıyla birlikte yaptığımız ataklarla birinci yarının son dakikalarında ilk golü bularak biraz rahatladık. Ancak iyi futbolculara sahip rakibimize göz açtırmamamız gerekiyordu. İkinci yarıya hızlı başladık ve ikinci golü de bulduk. Etimesgut Şekerspor maçı bizim için engeldi, rakibimizi yenerek büyük bir avantaj elde ettik. Bizi izlemeye gelerek destek veren, motive eden taraftarımızı da teşekkür ediyoruz" dedi.

Çapanoğlu, futbolculara bugün için izin verdiklerini, yarın tesislerinde hafta sonu sahalarında oynayacakları Çanakkale Dardanelspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını kaydetti.

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ise, "Güzel bir galibiyet aldık. Futbolcularımızı, teknik heyetimizi ve bize sürekli destek veren taraftarlarımızı kutluyorum. Haftaya inşallah tur atacağız" dedi.

Kardemir Karabükspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Gölbek de, "Etimesgut Şekerspor maçında aldığımız galibiyet ile mutlu olduk. Bizim için önemli bir viraj maçıydı ve bu virajı geçtik. Çanakkale Dardanelspor maçını da aldığımız takdirde Bank Asya 1. Lig'i garantilemiş olacağız" diye konuştu.

(YE-ET-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title