Haberler

Tesettür giyim markasından gençlere özel sonbahar-kış koleksiyonu

Güncelleme:

MODA Ala Butik, özel hazırladığı genç koleksiyonunda keten, tül ve şifon ürünler ile tesettür giyiminde kış sezonuna hazır. Moda Ala CEO'su Kadim Kumru, tesettürlü gençlerin vazgeçilmezi olmayı hedeflediklerini söyledi.

MODA Ala Butik, özel hazırladığı genç koleksiyonunda keten, tül ve şifon ürünler ile tesettür giyiminde kış sezonuna hazır. Moda Ala CEO'su Kadim Kumru, tesettürlü gençlerin vazgeçilmezi olmayı hedeflediklerini söyledi.

Moda Ala Butik'nin gençlere özel hazırladığı koleksiyonun en dikkat çeken ve tercih edilen ürünlerini beyaz oversize gömlekler oluşturuyor. Gençlerin enerjisini yansıtan gömlekler maxi boy, oversize seçeneklerinin yanı sıra tül ve floral motif detaylarıyla beğeni kazanıyor. 2021-2022 Sonbahar-Kış koleksiyonuna özel hazırladığı dinamik modellerle Moda Ala Butik, bu sezon tesettür giyim tercih eden gençlerin vazgeçilmezi olmayı planlıyor.

'SPOR VE ŞIK GÖRÜNMEK İSTEYENLERE ALTERNATİFLER SUNUYORUZ'

Moda Ala CEO'su Kadim Kumru, gençler için hazırladığı özel koleksiyonları ile dolaplardaki yerini almaya başladığını söyleyerek, "2021 kış sezonu için hazırladığımız genç koleksiyonunda keten, tül ve şifon ürünler ile tesettürlü gençlerin vazgeçilmezi olmayı hedefliyoruz. Gençlere uygun modeller sunmayı planlıyoruz. Kış sezonunun kurtarıcısı keten kumaş ile hazırlanan pardesüler, tunikler ve yelekler, bahar renkleriyle süslenmiş eşarplar ile kombinlenebiliyor. Keten kumaşlı ürünleri floral desenli detaylar ve işlemelerle süsleyerek rahatlığı vaat ediyoruz. Şık görünmek isteyenlere de alternatifler sunuyoruz. Her zevke uygun ürün seçenekleri sunarak keten pardesü, trenç kotlar ve şişme yelek modellerinin yanı sıra, koleksiyonumuzda yer alan keten tunik modelleriyle de hem şık hem spor kombin gerçekleştirilebiliyor" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Moda CEO Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title